ΜΠΑΣΚΕΤ



Έχουμε ακούσει πολλά από Γιώργο Αμερικάνο και Αχιλλέα Μαυροδόντη τις τελευταίες ημέρες για τον Ουέιντ Μπόλντγουιν σε OverPlay και UpTempo στο κανάλι μας στο YouTube. Και πραγματικά… ειδικά μετά το τελευταίο take του Αμερικάνου, τρελάθηκα τελείως. Δεν είναι λέει στο Top 10 των κορυφαίων μεταγραφών στην Ευρωλίγκα. Ποιος; Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν. Έγινε.

Μετά από συνεχόμενα ταμεία στα φιλικά του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, έχω την ελευθερία να προτείνω και ένα μακροχρόνιο fun bet για την ερχόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Πάμε να το δούμε.

MVP EuroLeague 2024/2025: Ουέιντ Μπόλντγουιν (12.00 Novibet)

Ναι, fun bet είπα. Και fun bet είναι. Για μένα φαβορί για το συγκεκριμένο βραβείο είναι ο Κέντρικ Ναν. Αλλά, μετά από τις μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα τον Τσεντί Οσμάν, πιστεύω πως όπως και σε Ολυμπιακό με Φουρνιέ και Βεζένκοφ, έτσι και στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες είναι πολλοί και θα κάνουν overlap ο ένας τον άλλον. Τι εννοώ με αυτό; Πως δεν θα έχουν πολύ ψηλά νούμερα, τόσο ψηλά δηλαδή για το βραβείο του MVP. Θα μου πείτε ο Ναν θα έχει και συμφωνώ. Είναι όντως το φαβορί και στοιχηματικά και στο μυαλό μου, αλλά για fun bet θα πάω με τον villain, Ουέιντ Μπόλντγουιν. Όπως και στην ομάδα του Amerikanos24, έτσι και στον έξω κόσμο, υπάρχει αυτό το vibe του ότι ο Μπόλντγουιν δεν είναι ικανός και σούπερ σταρ στην Ευρωλίγκα, το οποίο θεωρώ αστείο. Σε απόδοση 12.00 στη Novibet, θα το ποντάρω για τους λόγους που εξήγησα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύο MVP candidates, το ίδιο και ο Παναθηναϊκός με Λεσόρ και Ναν, για να μην σας πω και τρεις. Η Ρεάλ έχει το ίδιο θέμα με αρκετούς παίκτες της, ενώ ο Μάικ Τζέιμς είναι σχεδόν απίθανο να το κερδίσει δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πιστεύω πως η Φενέρ θα βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και μπορεί να προκριθεί στο Final Four. Επομένως θα πάω με την τρίτη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού κατά την άποψη μου, τον Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Αυτά από εμένα σήμερα. Να είστε όλοι καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;