ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Τον Αύγουστο η στήλη «έχτισε» ένα… γεμάτο πορτφόλιο με επιλογές από το NBA και τον Σεπτέμβριο πράττει το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά για την Euroleague. Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε ένα ειδικό head to head που αφορά το ζευγάρι Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας, μέσα στη σεζόν 2024-2025.

Τα μακροχρόνια picks που έχουμε ήδη κάνει και τα “UpTempo” της εβδομάδας

Θυμίζουμε πως οι μακροχρόνιες επιλογές της στήλης για την νέα Euroleague έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Το προηγούμενο διάστημα αναλύσαμε γιατί «βλέπουμε» την Αναντολού Εφές εντός πλέι οφ και τον Ερυθρό Αστέρα εκτός, ενώ κάναμε και μία επιλογή στο 3.50 αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ. Επιπλέον, αναφορά έγινε και στην πρωτάρα του θεσμού, Παρί.

Παράλληλα, στο πρόσφατο UpTempo by PameStoixima.gr σχολιάσαμε τις βλέψεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που μπαίνουν στην νέα σεζόν ως τα φαβορί της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην εκπομπή που ακολουθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9, 13:00) θα κάνουμε το… ετήσιο tier list μεταξύ των 18 ομάδων.

Το Final Four στο Βελιγράδι, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας εκτός οκτάδας

Πίσω στα της στήλης και τη στοιχηματική επιλογή που έχουμε ετοιμάσει, από το δίδυμο Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/9) έγινε γνωστό πως η Βαρκελώνη αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Final Four 2025, ενώ το Άμπου Ντάμπι φαίνεται πως θα διοργανώσει το μεγάλο event κάποια άλλη χρονιά. Επομένως, η σερβική πρωτεύουσα επί της ουσίας… τρέχει μόνη της στη σχετική κούρσα. Όλα δείχνουν πως το Final Four θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι και το επόμενο διάστημα αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί εκτενώς στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι και τις βλέψεις του για την νέα σεζόν. Μάλιστα, είχαμε φτάσει στο συμπέρασμα πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα καταφέρουν να μπουν στην οκτάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μιας και το κείμενο υπάρχει και είναι πρόσφατο, παραθέτουμε το σχετικό link, για να μην επαναλάβουμε τα ίδια πράγματα και να αναφερθούμε πιο αναλυτικά αυτή τη φορά στην Παρτιζάν.

Η Παρτιζάν πήρε 13 παίκτες και αποτελεί… γρίφο, έχοντας υψηλό ταβανί

Οι «ασπρόμαυροι», λοιπόν, ύστερα από μία άκρως αποτυχημένη σεζόν πέρυσι εντός και εκτός συνόρων, άλλαξαν… ριζικά. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ και από τη “Stark Arena” αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες, που την προηγούμενη τριετία ήταν πρωταγωνιστές (Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι). Παράλληλα, ο πάντα χρήσιμος Αλέκσα Αβράμοβιτς πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο Μπρούνο Καμπόκλο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Από την Παρτιζάν έφυγαν 13 παίκτες, καθώς ο «Ζοτς» ήθελε να φτιάξει μια νέα ομάδα από την αρχή και όπως καταλαβαίνετε οι προσθήκες ήταν εξίσου πολλές.

Οι πιο σημαντικές από αυτές; Ο Κάρλικ Τζόουνς, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις το καλοκαίρι με το Νότιο Σουδάν, ο πρώην NBAer, Φρανκ Ντιλικινά και ο «γνωστός» μας από το πέρασμα στον Ολυμπιακό, Αλεκσέι Ποκουσέφσκι. Η Παρτιζάν βγήκε δυναμικά στην αγορά, έκανε 13 προσθήκες και έβαλε στην… μηχανή της παίκτες με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, όπως ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο Ίφε Λούντμπεργκ, ο Μπράντον Ντέιβις, αλλά και οι Ταϊρίκ Τζόουνς – Στέρλινγκ Μπράουν.

Το πού θα φτάσει το σύνολο του Ομπράντοβιτς την νέα σεζόν παραμένει γρίφος για… δυνατούς λύτες και προς το παρόν οι απόψεις διίστανται. Όμως, η αίσθησή μας είναι πως θα πάει πιο μακριά από τον μεγάλο αντίπαλό της.

Επομένως, μέσα από το Pamestoixima.gr βρίσκουμε το head to head με το ζευγάρι Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας και «αγοράζουμε» τους «ασπρόμαυρους», θεωρώντας πως θα τερματίσουν σε υψηλότερη θέση στη regular season.

Ανακεφαλαίωση:

Head to head (Κανονική Περίοδος), Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας: Παρτιζάν στο 1.68 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;