ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Amerikanos24. Το τζάμπολ της νέας σεζόν πλησιάζει και η ομάδα εδώ στο site και στο κανάλι έχει βάλει τις μηχανές στο… φουλ. Φυσικά, τα μακροχρόνια στοιχήματα συνεχίζουν να έχουν την τιμήτική τους και αυτή τη φορά θα δούμε μία επιλογή που αφορά την πρωτάρα στην Euroleague, Παρί.

Βέβαια, οι μακροχρόνιες επιλογές της στήλης για την νέα Euroleague έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Το προηγούμενο διάστημα αναλύσαμε γιατί «βλέπουμε» την Αναντολού Εφές εντός πλέι οφ και τον Ερυθρό Αστέρα εκτός, ενώ κάναμε και μία επιλογή στο 3.50 αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Παράλληλα, στο πρόσφατο UpTempo by PameStoixima.gr σχολιάσαμε τις βλέψεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που μπαίνουν στην νέα σεζόν ως τα φαβορί της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Επιστρέφοντας στο… κυρίως μενού της σημερινής στήλης, θα πρέπει να τονίζουμε πως η μπασκετική Παρί ιδρύθηκε μόλις πριν από έξι χρόνια (!) και μετά την περσινή κατάκτηση του Eurocup έχει για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της το δικαίωμα της συμμετοχής στην Euroleague.

Στη γαλλική ομάδα έχουν μπει άνθρωποι με «πλούσια» παρουσία από το ΝΒΑ, όπως ο άλλοτε πρόεδρος των Τίμπεργουλβς, Ντέιβιντ Καν και το πρότζεκτ μοιάζει αρκετά ελκυστικό, σε ό,τι αφορά το μάρκετινγκ και τις προοπτικές εσόδων σε μια μεγάλη αγορά, όπως το Παρίσι.

Ωστόσο, η Παρί υστερεί ακόμα στο μπασκετικό σκέλος, στο «καθαρά» αγωνιστικό. Ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ο άνθρωπος που την οδήγησε στην κατάκτηση του Eurocup, ο head coach Τόμας Ίσαλο, αποχώρησε για να αναλάβει θέση assistant coach στον «μαγικό κόσμο». Το «τιμόνι» έχει περάσει στον άλλοτε σέντερ των Σπερς, Τιάγκο Σπλίτερ, που και αυτός είναι… πρωτάρης, σε ό,τι αφορά τον ρόλο που του δόθηκε και αποτελεί «στοίχημα».

Το καλοκαίρι των Γάλλων δεν ήταν εντυπωσιακό, καθώς αποκτήθηκαν ορισμένοι παίκτες – ρολίστες, με εμπειρία από την Euroleague, που όμως δεν διαθέτουν… υψηλές περγαμηνές (Μαοντό Λο, Γιακούμπα Ουαταρά, Κεβάριους Χέις, Ντάλτον Χομς). Αδιαμφισβήτητα, ο «δαιμόνιος» Τι Τζέι Σορτς, που την τελευταία διετία σάρωσε τα βραβεία στο BCL και το Eurocup είναι ο παίκτης – κλειδί, με τον οποίον θα ασχοληθεί μελλοντικά η μπασκετική Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση, από την Παρί λείπει και η εμπειρία και η ποιότητα. Γι’ αυτό και θεωρούμε πως το line των νικών της «παίζει» αρκετά υψηλά (9,5 νίκες) και θα ποντάρουμε στο under.

Ανακεφαλαίωση:

Παρί Μπάσκετ Under 9,5 νίκες στην κανονική περίοδο στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;