ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Δεύτερη φορά που εμπιστευτήκαμε τον Αστέρα, δεύτερη φορά που την πατήσαμε. Το ένα λάθος μετά το άλλο στην άμυνα, μπροστά να μην βάζει πάνω από ένα γκολ και ήττα από τον Ατρόμητο. Πάθαμε αλλά δεν μάθαμε την πρώτη φορά και την πατήσαμε ξανά. Γι’ αυτό και σήμερα, θα στραφούμε στην αγαπημένη μας Serie A, με στόχο την επιστροφή στα ταμεία. Στα ραντάρ μας βρίσκεται το Αταλάντα-Φιορεντίνα, το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά και στο μυαλό μας, ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ, κάτι που ενδεχομένως μαρτυρούν και οι αποδόσεις.

Το ξεκίνημα των δύο ομάδων δεν είναι καλό, πάντως. Αμφότερες μετράνε από τρεις βαθμούς, αλλά με τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Η μεν Αταλάντα, ξεκίνησε εντυπωσιακά νικώντας 4-0 στη Λέτσε αλλά ακολούθησαν δύο κολλητές ήττες από Λέτσε και Ίντερ. Η δε Φιορεντίνα, μετρά 3/3 ισοπαλίες κόντρα σε Πάρμα, Βενέτσια και Μόντσα με τέρματα 3-3.

Και οι δύο, έχουν τα ζητήματά τους και ψάχνονται ακόμα. Η Αταλάντα πληρώνει το ότι έχασε με τραυματισμό τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, η Φιορεντίνα ότι άλλαξε προπονητή και δεν της έχει βγει στο χορτάρι, τουλάχιστον, ως τώρα.

Κοιτάζοντας τις δύο ομάδες, πάντως, είναι ξεκάθαρο πως η Αταλάντα είναι καλύτερη ομάδα από τη Φιορεντίνα. Ωστόσο, παρουσιάζει πολλά ανασταλτικά προβλήματα, λόγω και της μακροχρόνιας απουσίας των Κολάζινατς και Σκαλβίνι. Λογικό, αφού έχασε δύο βασικά στόπερ και πρέπει να βρει τον τρόπο να αναπληρώσει τα κενά τους. Μπορεί να το καταφέρει σήμερα; Ενδεχομένως ναι, αφού αντιμετωπίζει μια ομάδα που δεν είναι και… καυτή επιθετικά και αν την περιορίσεις μπορείς να την κερδίσεις. Αυτό περιμένουμε και σήμερα, ώστε το σύνολο του Γκασπερίνι να πάρει το δεύτερό της τρίποντο. Με μεγαλύτερη προσοχή στο ανασταλτικό κομμάτι και ίσως σχετικά χαμηλό σκορ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αταλάντα-Φιορεντίνα 1 & under 4,5 goals (2.15) Stoiximan

 

ΥΓ. Δύο ωραίες προτασούλες για εξτραδάκι. Over 1,5 goal ημίχρονο στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και κάρτα στον Μαξίμοβιτς (εφόσον ξεκινήσει) στο ντέρμπι της Τούμπας.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;