ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Δεν έχετε παράπονο, επιστρέψαμε δυναμικά μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων και μετράμε 2/2 αυτό το ΣΚ στη La Liga. Συνεχίζουμε με το τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας, όπου η Χιρόνα υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Μπαρτσελόνα.

Χιρόνα

Σαν να… μπαίνει το νερό στα αυλάκι για τη Χιρόνα. Ξεκίνησε νωθρά το πρωτάθλημα με ισοπαλία κόντρα στην Μπέτις (1-1) και ήττα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0), αλλά έδωσε ηχηρή απάντηση φτάνοντας σε δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Οσασούνα (4-0) και Σεβίλλη εκτός έδρας (0-2) πριν τη διακοπή. Πειστικότατη εμφάνιση στην Ανδαλούσια. Σκόραρε σε καίριο σημείο του παιχνιδιού (41’) το 0-1 με τον Μαρτίν. Εξαιρετικό το πλάνο της στο β’ μέρος, έκλεισε τους διαδρόμους και φρόντισε να μην απειληθεί, στο 73’ βρήκε και το δεύτερο τέρμα από την άσπρη βούλα με τον Ρουίζ και… έβαλε το παιχνίδι για ύπνο.

Δυνάμωσε στην επίθεση με την απόκτηση του Ντανζούμα για έναν χρόνο από τη Βιγιαρεάλ. Μεσοβδόμαδα έχει… ραντεβού με την ιστορία καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα και στα συνεχόμενα παιχνίδια από La Liga σε Champions League και τούμπαλιν.

Εκτός οι Αρτέρο και Τζάστιν.

Μπαρτσελόνα

Δεν χωράει καμία ανάλυση στο παιχνίδι της περασμένη αγωνιστικής ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαγιαδολίδ (7-0). Καταιγιστικοί οι Καταλανοί, μια μόνο ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Στο ημίχρονο είχε ήδη καθαρίσει την υπόθεση νίκη (3-0). Δεν κατέβασε βέβαια ταχύτητα στο β’ μέρος και σκόραρε άλλα τέσσερα κάνοντας επίδειξη δύναμης. Μεγάλος πρωταγωνιστής Ραφίνια ο οποίος είχε συμμετοχή σε τέσσερα από επτά τέρματα (3 γκολ, 1 ασσίστ).

Είναι πλέον η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει ούτε έναν βαθμό μετά από τέσσερις στροφές. Η εποχή Φλικ έχει ξεκινήσει ιδανικά στη Βαρκελώνη με τον Γερμανό τεχνικό να βρίσκει μέχρι τώρα τον τρόπο να παίρνει το 100% από παίκτες κλειδιά του ρόστερ. Δεν έχει καλές αναμνήσεις από την περσινή σεζόν από την… γειτόνισσα Χιρόνα, καθώς πέρσι δέχθηκε όχι μια αλλά δύο βαριές ήττες, αμφότερες με το ίδιο σκορ (4-2).

Εκτός οι Αραούχο, Μπερνάλ, Κρίστενσεν, Ντε Γιόνγκ, Γκάβι και Λόπεζ. Αμφίβολη η συμμετοχή του Φάτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καταλανικό ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής. Η Μπαρτσελόνα είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ακόμα και στα παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκε λύσεις και έφτασε στο τρίποντο. Η Χιρόνα έδωσε απαντήσεις στα δυο τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή, αλλά ακόμα της λείπει η σταθερότητα, έχασε σημαντικούς παίκτες από το περσινό ρόστερ το καλοκαίρι και θα χρειαστούμε μεγαλύτερο δείγμα για να την… ψυχολογήσουμε και να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.88 από – Novibet

FUN BET: Ακριβές σκορ 1-2 σε απόδοση 8.40 από – Novibet

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;