ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη, με τη Stoiximan Super League να κάνει σήμερα την επανεκκίνησή της. Πολλές και ενδιαφέρουσες οι αναμετρήσεις του τριημέρου, θα ασχοληθούμε εκτενώς με αρκετές από αυτές. Σήμερα, θα πάμε Τρίπολη για να βρούμε τον… Κλοντ Μακελελέ και να παρακολουθήσουμε «παρέα» το Αστέρας-Ατρόμητος. Ένα ζευγάρι που ξυπνά ευχάριστες μνήμες στους γηπεδούχους και ελπίζουμε να δικαιώσει την επιλογή μας.

Ο Asteras AKTOR αιφνιδίασε άπαντες, αφού προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Μίλαν Ράσταβατς αποχώρησε και ενώ είχε ξεκινήσει με 4 βαθμούς κόντρα σε Παναθηναϊκό και Άρη, σε μια παράλογη απόφαση. Ποδοσφαιρική απόφαση δεν την λες με τίποτα και αυτό ενδεχομένως οι Αρκάδες να το βρουν μπροστά τους. Όχι σήμερα, αλλά… μακροπρόθεσμα. Ο σούπερ σταρ Κλοντ Μακελελέ είναι ο διάδοχος, αλλά ο χρόνος χάθηκε και δεν θα κοουτσάρει σήμερα.

Από κερκίδα θα δει το ματς, με τον «πιστό στρατιώτη» Στάικο Βεργέτη να είναι ο υπηρεσιακός. Ξέρει σαν την παλάμη του την Τρίπολη και την ομάδα, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα στο κοουτσάρισμα. Ασφαλώς, όμως, θα έχει ενδιαφέρον και η αντίδραση των ποδοσφαιριστών μετά την αποχώρηση του Σέρβου, με τον οποίο άπαντες είχαν καλή σχέση.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος έμπαινε στη σεζόν με μεγάλες προσδοκίες και μεταγραφές υψηλού επιπέδου. Η εικόνα και τα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν ως τώρα τα παραπάνω, αλλά σίγουρα μπορούν και καλύτερα οι Περιστεριώτες. Βέβαια, είναι δύσκολο το έργο του Πάμπλο Γκαρσία, αφού καλείται να χωρέσει πολλούς παίκτες και ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά στην ενδεκάδα. Και αυτό φέρνει δυσκολίες στη διαχείριση αλλά και στο αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάζει. Δεν είναι διόλου τυχαίο πως έχει δεχτεί γκολ και στα τρία ματς ως τώρα, άλλωστε…

Οι Αρκάδες ελπίζουν στο τρίποντο ώστε να αφήσουν στο -5 τους Περιστεριώτες στη μάχη της πεντάδας. Έχουν βέβαια να κερδίσουν εντός έδρας εδώ και οκτώ μήνες. Τελευταία φορά ήταν τον Γενάρη, πάλι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Τυχαίο; Όχι θα πούμε, εμείς, ελπίζοντας να δικαιωθούμε…

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αστέρας-Ατρόμητος 1 (2.10) Stoiximan

Fun bet: Σκορ 2-1 σε απόδοση 9.50

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;