ΜΠΑΣΚΕΤ



Δυστυχώς είμαστε ακόμα στα φιλικά. Ευτυχώς όμως έχουμε να δούμε ματσάκια, έστω και σε παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα και φυσικά να ποντάρουμε ένα μικρό ποσό. Πήγαμε ταμείο με τον Παναθηναϊκό στην Σλοβενία στο πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι της σεζόν, πάμε να δούμε τι σας έχω και από το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στην Παρτιζάν.

(20:00) Παρτιζάν – ΑΕΚ: Παρτιζάν ΝΙΚΗ -13,5 (1.80 Novibet) 

Ναι, η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες αρκετά σημαντικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι για να είναι πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν. Στον αντίποδα όμως, μπορεί η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ με πολλά νέα πρόσωπα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι μία δυνατή ομάδα Ευρωλίγκας. Όπως γράφω και σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, στα φιλικά όλα γίνονται, όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Πρίντεζη να βγαίνει από την σύνταξη — έστω και για πέντε λεπτά — και να βάζει το νικητήριο καλάθι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Παρτιζάν έβαλε 96 πόντους στο πρώτο φιλικό της αγώνα κόντρα στην Τορτόνα, κερδίζοντας δύσκολα στην παράταση, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ ηττήθηκε από την FMP στην Σερβία με 84-73. Μερικές ημέρες νωρίτερα, ο “δικέφαλος” κέρδισε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Μεγαρίδα, την ομάδα της Elite League.

Εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς στο ρόστερ και την ποιότητα των δύο ομάδων, θα πάω αρκετά safe με την επιλογή μου για σήμερα και θα ποντάρω στον άσο και το -13,5 χάντικαπ της Παρτιζάν. Είναι αρκετά μεγάλο το χάντικαπ, αλλά θεωρώ πως είναι και λογικό. Όπως λέω πάντα σε τέτοια παιχνίδια όμως, είναι φιλικό και να το έχετε στο μυαλό σας πριν ποντάρετε τα χρήματα σας.

Αυτά από εμένα σήμερα. Να είστε όλοι καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;