ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστροφή, επιτέλους, στη δράση. Οι εθνικές τελείωσαν και θα τις έχουμε ξανά μαζί μας σε ένα μήνα. Μέχρι τότε, θα πορευτούμε με τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα, θα πάμε σε μια χαμηλότερη κατηγορία, η οποία έχει πολύ υψηλό επίπεδο. Το δυσκολότερο πρωτάθλημα του πλανήτη κατά πολλούς ή πολύ απλά η Championship επανεκκινεί με το Χαλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00).

Το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν παρουσιάσει διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία ως τώρα στις τέσσερις αγωνιστικές. Παράλληλα, και τα αποτελέσματά τους είναι τελείως διαφορετικά.

Η Χαλ δεν έχει νίκη μέχρι στιγμής. Ξεκίνησε με τρεις κολλητές ισοπαλίες και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Λιντς. Έχει σκοράρει 2 τέρματα και έχει δεχτεί 4 ως τώρα, προσπαθώντας να βρει ισορροπία.

Την ίδια ώρα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπήκε καλά στο πρωτάθλημα. Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός, ενώ έχει πετύχει 6 γκολ και έχει δεχτεί 3. Τα παιχνίδια της έχουν ρυθμό, ενώ το σύνολο του Κρις Γουάιλντερ αρέσκεται να παίζει επιθετικά, προσπαθώντας να κυριαρχήσει.

Αμφότερες έκαναν καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και θεωρητικά θέλουν να παλέψουν για την πρώτη εξάδα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και μοιάζει δύσκολο να τα καταφέρουν. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα και μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με 46 αγωνιστικές. Πραγματικός μαραθώνιος και σίγουρα μια λίγκα με πολλές εκπλήξεις. Οι ομάδες με το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, θα καταφέρουν και να αντέξουν…

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χαλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ G/G (1.72) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;