ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φιγουράρουν στην κορυφή των αποδόσεων της Stoiximan  εδώ και αρκετές ημέρες. Η μεταγραφή του Φουρνιέ όμως, αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός, στο προηγούμενο άρθρο που είχαμε ανεβάσει για το θέμα, ήταν το μεγάλο φαβορί. Πλέον, η πρωτά άλλαξε χέρια και ο Εβάν Φουρνιέ είναι ο λόγος για αυτό.

Ο Εβάν Φουρνιέ προβάρει τα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό, μετά από αυτή την κίνηση, να είναι το μεγάλο φαβορί στην Stoiximan  για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα!

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος, πέραν του Φουρνιέ, έχει κάνει δικούς του τους Σάσα Βεζένκοφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κίναν Έβανς, έχει πλέον ένα ρόστερ που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια σε αγωνιστικό μπάτζετ και δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Πώς είναι όμως οι αποδόσεις μετά την μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ;

Στην Stoiximan, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με την απόδοση να είναι στο 4.25. Στην δεύτερη θέση είναι ο Παναθηναϊκός, που μετά το 4.50 τον Αύγουστο, πλέον «πληρώνει» με απόδοση 4.75 για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Όπως καταλαβαίνετε εύκολα, λοιπόν, οι σπουδαίες κινήσεις που έκαναν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι λογικό πως έχουν κινητοποιήσει την στοιχηματικές εταιρίες, όπως στην παρούσα φάση την Stoiximan. Η τρομερή κίνηση του Εβάν Φουρνιέ δε, άλλαξε τα δεδομένα ακόμη και στην πρωτιά! Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι οι δύο ελληνικές ομάδες, μοιάζουν τα μεγάλα φαβορί και για τον τίτλο και φυσικά και για την παρουσία στο Final 4.

Δεν μένει βέβαια μόνο εκεί το θέμα, καθώς και οι άλλες ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια που να έχει κάνει τόσο ποιοτικές και ουσιαστικές κινήσεις όσο οι δύο ελληνικές, ξέρουν πως εάν θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «Αιωνίων».

Με τον Σεπτέμβριο να έχει μόλις μπει, όλα είναι ανοιχτά για την συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να είναι το πρώτο φαβορί και τον Παναθηναϊκό το δεύτερο. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοοπες ομάδες έχουν στο… μάτι τις δύο ελληνικές, προκειμένου να τις ξεπεράσουν. Θα τα καταφέρουν; Θα τα δούμε πάλι όταν η δράση θα έχει ξεκινήσει…

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;