ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Amerikanos24. Το φετινό καλοκαίρι «χτίζουμε»… πορτφόλιο με μακροχρόνιες επιλογές από το ΝΒΑ για κάθε γούστο. Έτσι, θα αναφερθούμε ξανά στον εκ των αγαπημένων παικτών της στήλης, Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ. Ας κάνουμε, όμως, πρώτα ένα πέρασμα από τα picks των προηγούμενων ημερών.

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Ταυτόχρονα, στοιχηματικό παιχνίδι έγινε και με μία… τριπλέτα επιλογών, που αφορούν τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ξεχωρίσαμε και δύο picks για τον καλύτερο 6ο παίκτη της ερχόμενης σεζόν με πολύ μεγάλες αποδόσεις. Βέβαια, οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, σε ένα… γεμάτο μενού. Έτσι, δώσαμε picks και για τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα.

Πίσω στα… φρέσκα κουλούρια. Ο “SGA” σε ηλικία 26 ετών εξελίσσεται σε ένα από τα «πρόσωπα» της λίγκας. Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ γύρω του, που τη σεζόν 2023-2024 τερμάτισε στην 1η θέση της Δύσης στη regular season με 57-25 ρεκόρ. Μάλιστα, η ομάδα του Μαρκ Νταϊνό έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς της ανταγωνιστικής δυτικής περιφέρειας, πριν αποκλειστεί από τους μετέπειτα φιναλίστ, Ντάλας Μάβερικς.

Ο Καναδός γκαρντ αποτελεί το… μεγάλο όπλο της “OKC” και το επιθετικό «ρεπερτόριο» τα έχει όλα. Πιο ώριμος και πιο αποτελεσματικός από ποτέ, ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ δικαίως θεωρείται ένας σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Την προηγούμενη σεζόν ο άλλοτε παίκτης του Kentucky μετρούσε 30,1 πόντους ανά ματς, όντας ο 3ος καλύτερος σκόρερ της λίγκας. Σούταρε με 53% εντός πεδιάς (35% τρίποντο) και 87% από τη γραμμή των βολών, για να «γράψει» πολύ υψηλές επιδόσεις.

Πέραν των 30,1 πόντων, είχε ακόμα 5,5 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ κατά μέσο όρο. Το πόσο πιστεύουμε σε εκείνον φάνηκε από την επιλογή μας για τον επόμενο MVP του «μαγικού κόσμου». Ωστόσο, αυτή τη φορά θα προτείνουμε κάτι διαφορετικό.

Για την ακρίβεια, θα αγοράσουμε στο Pamestoixima.gr την επιλογή να είναι ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ ο πρώτος σκόρερ της σεζόν 2024-2025 στο ΝΒΑ. Πρόκειται για ένα σημείο που δίνεται στο 5.25. Μας αρέσει και θα το τιμήσουμε…

Ανακεφαλαίωση:

NBA – Πρώτος σκόρερ Regular Season: Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ στο 5.25 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;