ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Η εποχή προσφέρεται για ποδοσφαιρικά bets, καθώς τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει, όμως εμείς κάνουμε τις επιλογές μας και σε ό,τι αφορά τις μακροχρόνιες επιλογές από το ΝΒΑ. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα στραφούμε σε δύο πονταρίσματα που αφορούν τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα.

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Ταυτόχρονα, στοιχηματικό παιχνίδι έγινε και με μία… τριπλέτα επιλογών, που αφορούν τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ξεχωρίσαμε και δύο picks για τον καλύτερο 6ο παίκτη της ερχόμενης σεζόν με πολύ μεγάλες αποδόσεις.

Όπως αναφέραμε, λοιπόν, αυτή τη φορά θα κάνουμε focus στον… εξωγήινο των Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Γάλλος ψηλός «διέλυσε» τα κοντέρ στη rookie season του και άπαντες περιμένουν ακόμα πιο σπουδαία πράγματα από εκείνον την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για την ακρίβεια, ο κορυφαίος rookie του περσινού πρωταθλήματος έπαιξε σε 71 ματς τη σεζόν 2023-2024 και σημείωσε 21,4 πόντους κατά μέσο όρο με 53% δίποντο και 32% τρίποντο. Παράλληλα, είχε 10,6 ριμπάουντ ανά ματς, μαζί με 3,9 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 3,6 κοψίματα.

Ο Ουεμπανιάμα ήταν Νο. 1 σε κοψίματα σε ολόκληρη την λίγκα, γεγονός που του έδωσε μια θέση στην All-Defensive First Team. Ταυτόχρονα, το hype γύρω από το όνομά του ολοένα και αυξάνεται.

Πολλοί στις ΗΠΑ θεωρούν πως η φετινή «φουρνιά» από το Draft δεν θα βγάλει παίκτες που θα γίνουν σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Έτσι, θεωρείται δεδομένο πως ο «Ουέμπι» θα είναι και πάλι ένα από τα πιο hot «φρέσκα» ονόματα της λίγκας.

Η πορεία του, η ετοιμότητά του, καθώς και τα προσόντα του, σε συνδυασμό με τον οργανισμό των Σπερς και τον Γκρεγκ Πόποβιτς μας κάνουν να κοιτάξουμε προς ακόμα ένα βραβείο του. Πιο συγκεκριμένα, θα αγοράσουμε τον 20χρονο Γάλλο στην κατηγορία «Πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς». Πρόκειται για ένα pick που δίνεται στο 10.50 στο Pamestoixima.gr.

Επιπλέον, περιμένουμε τον Ουεμπανιάμα ακόμα πιο ώριμο και αποτελεσματικό. Γι’ αυτό και θεωρούμε πως θα αυξήσει τον μέσο όρο των πόντων του. Ως εκ τούτου, αγοράζουμε το over στο line των 24,7 πόντων (1.90 απόδοση).

Ανακεφαλαίωση:

ΝΒΑ – Βραβεία – Πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς: Βίκτορ Ουεμπανιάμα στο 10.50 στο Pamestoixima.gr.

ΝΒΑ – Regular Season μ.ό. πόντων Βίκτορ Ουεμπανιάμα: Over 24,7π. στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;