ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Ο Αύγουστος συνεχίζεται με… ήρεμους ρυθμούς και η στήλη ακολουθεί το τέμπο της εποχής, προχωρώντας σε μακροχρόνιες επιλογές από τον «μαγικό κόσμο». Αυτή τη φορά θα προσεγγίσουμε το ερώτημα που ήδη διαβάσατε στον τίτλο: Ποιος θα είναι ο καλύτερος 6ος παίκτης της σεζόν; Με άλλα λόγια, θα κάνουμε μία… βουτιά στα Βραβεία ΝΒΑ.

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Ταυτόχρονα, στοιχηματικό παιχνίδι έγινε και με μία… τριπλέτα επιλογών, που αφορούν τους Ντένβερ Νάγκετς.

Βλέποντας τις διαθέσιμες επιλογές στο Pamestoixima.gr δύο ονόματα συγκρατήσαμε. Πρόκειται για δύο παίκτες που είναι πολύ πιθανό να έρχονται από τον πάγκο και να βοηθούν τις ομάδες τους, οι οποίες σχεδόν σίγουρα θα βρίσκονται στα πλέι οφ και θα «γράφουν» νίκες καθ’ όλη τη διάρκεια της regular season.

Ο λόγος για τους Ντόντε ΝτιΒιντσένζο (Νιου Γιορκ Νικς) και Άλεξ Καρούσο (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ).

Ο πρώτος θα έχει μπροστά του τους Τζέιλεν Μπράνσον και Μάικαλ Μπρίτζες και ο Τομ Τιμποντό αναμένεται να τον φέρνει από τον πάγκο της ομάδας από το «Μεγάλο Μήλο». Ο ΝτιΒιντσένζο ήταν καθοριστικός στην πορεία των Νικς πέρυσι, έχοντας 15,5 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ ανά ματς. Επιπλέον, σούταρε με 44,3% εντός πεδιάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Καρούσο πήγε στους OKC αντί του Τζος Γίντι και θα έχει… supporting ρόλο στο πλευρό του Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ. Βέβαια, μένει να φανεί αν ο Μαρκ Νταϊνό θα τον φέρνει από τον πάγκο. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο 30χρονος Καρούσο, που γενικότερα έχει… ανεξήγητο hype στις ΗΠΑ, είχε πέρυσι 10,1 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά ματς με τη φανέλα των Μπουλς.

Η επιλογή του ΝτιΒιντσένζο δίνεται στο 13.00 απόδοση, ενώ ο Καρούσο προσφέρεται στο 21.00. Γνωρίζουμε το υψηλό ρίσκο που εμπεριέχει ένα τέτοιο σημείο και κάνουμε τα δύο παραπάνω πονταρίσματα με την νοοτροπία του fun bet.

Ανακεφαλαίωση:

Βραβεία ΝΒΑ – Καλύτερος 6ος παίκτης: Ντόντε ΝτιΒιντσένζο στο 13.00 στο Pamestoixima.gr.

Βραβεία ΝΒΑ – Καλύτερος 6ος παίκτης: Άλεξ Καρούσο στο 21.00 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;