ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ελπίζουμε το καλοκαίρι σας να κυλάει ομαλά, με πολλές βουτιές και ξεκούραση. Εμείς είμαστε εδώ για να αρχίσουμε σιγά – σιγά να ρίχνουμε… ματιές στα μακροχρόνια στοιχήματα και αυτή τη φορά θα κάνουμε focus στους Ντένβερ Νάγκετς.

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τους πρωταθλητές του 2023, τους Ντένβερ Νάγκετς.

Η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς έκανε μικρές, αλλά ουσιαστικές προσθαφαιρέσεις το φετινό καλοκαίρι, με στόχο να δυναμώσει ακόμα παραπάνω και να αποκτήσει «βάθος» στον πάγκο της. Ως τέτοιον παίκτη απέκτησε τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, που θα έρχεται ως παίκτης του ροτέισιον να δίνει «ανάσες» στον Τζαμάλ Μάρεϊ. Παράλληλα, back up ρόλο θα έχει και ο Ντάριο Σάριτς.

Επί της ουσίας, η πεντάδα στην οποία θα στηρίζεται ο Μάικ Μαλόουν είναι δεδομένη και… σίγουρη: Τζαμάλ Μάρεϊ, Κρίστιαν Μπράουν, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, Άαρον Γκόρντον και Νίκολα Γιόκιτς.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν τις σταθερές τους, παίζουν συχνά… ευρωπαϊκό μπάσκετ και το 2023 έφτασαν στην κορυφή της λίγκας. Παράλληλα, την τελευταία εξαετία έχουν τερματίσει πέντε φορές εντός της πρώτης τριάδας της δυτικής περιφέρειας στη regular season.

Είναι προφανές πως η «παρέα» του «Τζόκερ» αποτελεί διεκδικήτρια του τίτλου. Ωστόσο, θα ποντάρουμε λίγο διαφορετικά μέσα από το Pamestoixima.gr.

Για την ακρίβεια, θα αγοράσουμε τους Ντένβερ Νάγκετς για την 1η θέση της Northwest Division (3.30 απόδοση), αλλά και για την κορυφή της Δύσης (5.00 απόδοση). Ουσιαστικά, με τις δύο παραπάνω επιλογές «ζητάμε» οι Νάγκετς να βάλουν από κάτω βαθμολογικά τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το ακριβές Ντένβερ Νάγκετς / Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην Northwest Division, που προσφέρεται στο 5.75 στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

NBA – Νικητής Northwest Division: Ντένβερ Νάγκετς στο 3.30 στο Pamestoixima.gr.

NBA Exact Division Result – Northwest: Ντένβερ Νάγκετς / Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο 5.75 στο Pamestoixima.gr.

NBA – Νικητής Δυτικής Περιφέρειας: Ντένβερ Νάγκετς στο 5.00 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;