ΜΠΑΣΚΕΤ



Σας λείψαμε; Εδώ είμαστε! Και εδώ θα είμαστε γιατί έχουμε ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ της Γαλλίας το οποίο ξεκινάει το Σάββατο. Μέχρι τότε όμως θα σας έχουμε ΔΩΡΕΑΝ μακροχρόνια στοιχήματα καθημερινά στο Amerikanos24.com, ενώ είχαμε βέβαια και εξελίξεις στην Ευρωλίγκα με τον Σάσα Βεζένκοφ και δύο special Overplay εκπομπές. Πάμε όμως να δούμε τι σας έχουμε σήμερα με μακροχρόνιο στοίχημα της Team USA.

Πρώτος ριμπάουντερ Team USA: Άντονι Ντέιβις (2.15 Novibet) 

Ο Άντονι Ντέιβις έχει κερδίσει την θέση του στην Team USA. Μπορεί να μην ξεκινάει τα παιχνίδια — τουλάχιστον στην προετοιμασία — αλλά παίζει καθοριστικό ρόλο αμυντικά για την ομάδα του Στιβ Κερ. Πιστεύω πως και στα επίσημα παιχνίδια από το Σάββατο στην Γαλλία θα ολοκληρώνει τα παιχνίδια και θα έχει πιο σημαντικό ρόλο από τον Τζοέλ Εμπίντ. Στα φιλικά που έχει δώσει η Team USA ο σταρ των Λέικερς μετράει 7, 11, 6, 14 και 11 ριμπάουντ. Με λίγα λόγια έχει μέσο όρο 9,8 ριμπάουντ στα πέντε αυτά παιχνίδια χωρίς να έχει παίξει αρκετά αγωνιστικά λεπτά.

Την ίδια ώρα που και στο NBA, την σεζόν που μας πέρασε ο AD έγραψε 12,6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 76 παιχνίδια με τους Λέικερς, ενώ ο Εμπίντ έμεινε στα 11.0. Θα μου πείτε μικρή διαφορά και ισχύει. Αλλά η αμυντική παρουσία του Ντέιβις θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κερ και θα τον χρησιμοποιεί πολύ στην θέση ‘5’. Επομένως, θεωρώ πως είναι μία φοβερή επιλογή για ένα πολύ καλό ποντάρισμα.

Και να αναφέρουμε πως είναι και σε μία πολύ καλή απόδοση στη Novibet το συγκεκριμένο στοίχημα αυτή τη στιγμή στο 2.15.

Αυτά από εμένα σήμερα. Θα έχουμε και άλλα μακροχρόνια τις επόμενες ημέρες και φυσικά επιλογές και από την πρεμιέρα της Εθνικής μας στην Λιλ το Σάββατο το βράδυ κόντρα στον Καναδά.

Να είστε όλοι καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;