ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ανάποδα κύλησε το παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το βελγικό Σούπερ Καπ. Παραδόξως, οι τυπικά φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και πήραν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Με σκορ που προβλέψαμε, αλλά σε… αντίθετη πλευρά! Πάμε σήμερα να ανηφορήσουμε προς Νορβηγία. Θα σταθούμε στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κατά τη γνώμη μας, στο Χαμ Καμ-Φρέντρικσταντ.

Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά το πρόσφατο “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! 

Η Χαμ Καμ έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της τελευταία. Τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων, σβήνοντας τις δύο κολλητές ήττες που είχε προ εβδομάδων. Κάπως έτσι, κατάφερε να βρεθεί στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να συνεχίσει ανάλογα. Σε 15 αγώνες έχει ρεκόρ 4-5-6, μετρώντας 18 γκολ υπέρ και 17 κατά. Σκοράρει και δέχεται δηλαδή σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο. Προβληματίζει εντός έδρας αφού έχει 1-2-3 με 4-6 γκολ και αν θέλει να αρχίσει να απομακρυνθεί, πρέπει να αρχίσει να νικάει.

Η Φρέντρικσταντ από την άλλη μεριά είναι σε ασφαλώς καλύτερη μοίρα. Στην 5η θέση με 23 βαθμούς και στο -5 από την ευρωπαϊκή ζώνη. Σίγουρα, ο στόχος της είναι η εύκολη σωτηρία, αλλά αν προκύψει κάτι καλύτερο τότε θα το κυνηγήσει. Τρέχει αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Ωστόσο, το εκτός έδρας ρεκόρ της είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, αφού μετράει 4-2-2 με 14-9 τέρματα. Ουσιαστικά, πριν το πρόσφατο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη εκτός έδρας, είχε 4 τρίποντα και μία ισοπαλία!

Νορβηγία σημαίνει γκολ, οπότε εκεί θα ποντάρουμε στο δελτίο μας στη Stoiximan. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, αφού η Χαμ Καμ θέλει τη νίκη που θα την φέρει σε μεγαλύτερη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και η Φρέντρικσταντ να πλησιάσει τετράδα.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal & over 2,5 goals (2.22) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;