ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τι δώσαμε χθες; Goal/Goal το Ντιφερντάνζ-Κλάκσβικ! Πόσο ήρθε; 0-0, ασφαλώς! Πόσες τελικές είχε το παιχνίδι; 23! Οι 20 για τους γηπεδούχους, οι 3 για τους φιλοξενούμενους που είχαν το 2-0 του πρώτου ματς. Κάπως έτσι, το ταμείο χάθηκε. Δεν το πλησιάσαμε καν, χάρη στην απίστευτη αναποτελεσματικότητα της Ντιφερντάνζ. Τι να κάνουμε, όμως, αναγκαστικά συνεχίζουμε. Με ψηλά το κεφάλι, το κινητό στο χέρι και τη Stoiximan ανοιχτή. Έχει Europa League βλέπετε, προκριματικά!

Ραντεβού το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7, 13:00) στο YouTube για ένα ακόμα… καυτό “UpTempo”.

Το Ζίρα-Σέριφ Τίρασπολ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δύο ομάδες με εμπειρία από τις προκριματικές διαδικασίες, αν μη τι άλλο. Παρόλα αυτά, στο πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία, τα προγνωστικά δεν επιβεβαιώθηκαν και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές. Το 1-0 έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στη Ζίρα, η οποία στο Αζερμπαϊτζάν θέλει να την κλειδώσει.

Ομάδα που βρίσκει γκολ, το έδειξε και στα φιλικά της και αν μη τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ζημιές. Διότι έχει τρομερή ουσία, αφού σκοράρει σε λιγοστές τελικές που δημιουργεί. Όπως φυσικά είναι επικίνδυνη και η Σέριφ Τίρασπολ. Οι Μολδαβοί έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Θα βρουν γκολ δεδομένα στο Αζερμπαϊτζάν! Το θέμα είναι να μην δεχτεί, για να παλέψει να το ανατρέψει.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ζίρα-Σέριφ Τίρασπολ Goal/Goal (1.85) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;