ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Το φιλικό της Εθνικής με το Πουέρτο Ρίκο εξελίχθηκε ακριβώς όπως το είχαμε προσεγγίσει και μας πήγε ακόμα ένα ταμείο, με άριστο διάβασμα. Έτσι, τώρα θα ασχοληθούμε ξανά με ένα μακροχρόνιο στοίχημα από το ΝΒΑ.

Πριν από λίγες μέρες αναλύσαμε την μακροχρόνια επιλογή με τους Μιλγουόκι Μπακς να τερματίζουν στην 1η θέση της regular season. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες σκέψεις μας για το σύνολο του Ντοκ Ρίβερς μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό κείμενο

Παράλληλα, εξηγήσαμε πως όταν ποντάρουμε σε ένα γεγονός που θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμά του αρκετούς μήνες αργότερα, πάντα κυνηγάμε τις υψηλές αποδόσεις. Πάντα είπαμε; Λοιπόν, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όταν βρίσκουμε ένα σημείο – κολώνα, ένα pick που πιστεύουμε πολύ και το βλέπουμε ως… επένδυση.

Μία τέτοια επιλογή είναι να τερματίσουν τα «ελάφια» στην 1η θέση της Central Division. Επί της ουσίας, ζητάμε η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει καλύτερο ρεκόρ από τους Ιντιάνα Πέισερς, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Καταλαβαίνουμε πως το 1.61 ίσως να… ξενίζει ορισμένους, όταν πρόκειται για μία επιλογή που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί την άνοιξη του 2025. Όμως, αλήθεια, ποιος πιστεύει ότι θα υπάρξει μία ομάδα από τις παραπάνω, που θα ξεπεράσει τους Μιλγουόκι Μπακς στη Central Division;

Εμείς δεν το πιστεύουμε. Γι’ αυτό και ποντάρουμε στη σχετική επιλογή στο Pamestoixima.gr ένα σεβαστό ποσοστό της κάβας μας, θεωρώντας πως σε βάθος χρόνου μπορεί να μας δώσει μία διόλου ευκαταφρόνητη επιστροφή. Εφόσον πάνε όλα καλά και πληρωθούμε αυτό το bet, τότε θα έχουμε επιπλέον χρήματα στο balance μας για την τελική ευθεία της ερχόμενης σεζόν.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν», λέει ο σοφός λαός και με αυτή την νοοτροπία κάνουμε την επιλογή που αναλύθηκε.

Ραντεβού το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7, 13:00) στο YouTube για ένα ακόμα… καυτό “UpTempo”.

Ανακεφαλαίωση:

ΝΒΑ – Central Division: Μιλγουόκι Μπακς νικητής στο 1.61 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;