ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομαδάρα. Η περίοδος… αποθεραπείας με τα φιλικά παιχνίδια ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται και εμείς θα ασχοληθούμε με κάτι αυτή τη φορά διαφορετικό: με τον MVP του ΝΒΑ 2025. Παράλληλα, να σημειώσουμε πως πήγαμε ταμείο την Τετάρτη (10/7) στο WNBA.

Βέβαια, πριν πάμε στα δικά μας, τα στοιχηματικά, να θυμίσουμε πως την Πέμπτη (11/7, 13:00) ετοιμάσαμε στο κανάλι μας στο YouTube ένα ακόμα “UpTempo” μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη. Σε αυτό συζητήσαμε για το ιστορικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο τον Σεπτέμβριο, αλλά και για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Euroleague.

Από εκεί και πέρα, η στήλη θα προσπαθήσει αυτό το διάστημα να σας προτείνει μία σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα. Το «θέλω» μας είναι να αποτυπώσουμε τις σκέψεις μας για διάφορες επιλογές και στο τέλος να κάνετε εσείς τις επιλογές που σας αρέσουν περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάμε για μακροχρόνιες επιλογές, πάντα κυνηγάμε το value. Για παράδειγμα, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ποντάρουμε αν ο νικητής του ερχόμενου NBA θα είναι από την Ανατολή (1.77) ή από τη Δύση (2.05). Αντιθέτως, μία επιλογή στο 6.85 αξίζει την αναμονή.

Το bet μας, λοιπόν, θα είναι να κερδίσει ο Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ το βραβείο του MVP του ΝΒΑ την ερχόμενη σεζόν. Πάμε να δούμε ορισμένα stats και facts, που στοιχειοθετούν τη σχετική επιλογή…

  • Ο Καναδός γκαρντ μέτρησε 30,1 πόντους ανά αγώνα την περσινή σεζόν, όντας ο 3ος σκόρερ ολόκληρης της λίγκας. Σούταρε με 53,6% εντός πεδιάς, ήταν στο Top-20 στις ασίστ (6,2 κατά μ.ό.), ενώ κατέβαζε και 5,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
  • Στη ψηφοφορία για τον MVP του NBA της σεζόν 2023-2024 ο Νίκολα Γιόκιτς αναδείχθηκε νικητής, αλλά ο σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τον ακολούθησε και πήρε τη 2η θέση.
  • Η “OKC” τερμάτισε στην 1η θέση της Δύσης (57-25 ρεκόρ) στη regular season και έφτασε μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας, δείχνοντας πως κάνει σπουδαία βήματα προόδου.
  • Ο προπονητής της, Μαρκ Νταϊνό, αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν στον «μαγικό κόσμο», με την μπασκετική κοινότητα να εκτιμά την πορεία της ομάδας από την Οκλαχόμα, όπως και την άνοδο παικτών σαν τον Γκίλτζιους – Αλεξάντερ.
  • Τέλος, η ομάδα του Νταϊνό προσέθεσε ένα πολύτιμο κομμάτι στο «παζλ» της, κάνοντας δικό της τον Άλεξ Καρούζο. Παράλληλα, αποχώρησε ο Τζος Γκίντι. Στο NBA Draft οι Θάντερ επέλεξαν τον φέρελπι Νίκολα Τόπιτς, ο οποίος όμως λόγω τραυματισμού θα μείνει στα «πιτς» καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης χρονιάς.

Τα νούμερα του Σάι, η αγάπη που του δείχνει το αμερικανικό κοινό, η τρομερή πορεία των Θάντερ και ο προπονητής της χρονιάς μας κάνουν να αγοράσουμε την επιλογή μας για τον επόμενο MVP του ΝΒΑ: Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ στο 6.85 στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

MVP του NBA: Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ στο 6.85 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;