ΜΠΑΣΚΕΤ



Μακροχρόνια στοιχήματα θέλετε; Μακροχρόνια στοιχήματα θα έχετε. Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε για επιλογές και από το NBA και από την Ευρωλίγκα αλλά και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα μου πείτε είναι νωρίς. Και έχετε δίκιο. Για το σημερινό όμως στοίχημα, αυτό του Rookie of the Year, δεν είναι νωρίς. Γιατί; Γιατί έχουμε δει — έστω μερικά παιχνίδια — στο Summer League. Και όχι δεν θα επιλέξουμε τον Μπρόνι Τζέιμς. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Rookie of the Year: Ζακ Έντι (6.50 Novibet

Αχ αχ γιατί να μην είχα προτείνει το ίδιο στοίχημα πριν από περίπου μία εβδομάδα στην διπλάσια απόδοση της Novibet. Γιατί λέω… “άστο μωρέ, τι θα αλλάξει;” Να το τι άλλαξε, έκανε ντεμπούτο στο Summer League ο παίκτης των Γκρίζλις, εντυπωσίασε και πέσανε όλοι να παίξουνε την απόδοση του για Rookie of the Year. Παρόλα αυτά, ακόμα και στο 6.50, η απόδοση αξίζει αρκετά στη Novibet. Δεύτερο φαβορί πίσω από τον Σαρ πλέον, αλλά νομίζω πως έχει λογική η επιλογή μας. Μπορεί να ξεκινάει βασικός από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της regular season και από σχεδόν όλους τους rookies είναι ο πιο NBA ready.

Είναι ήδη 22 ετών και όχι 18-19 σε μία κακή draft class και στο ντεμπούτο του στο Summer League έκανε πλάκα. Είχε double double με 14 πόντους, 15 ριμπάουντ και τέσσερις τάπες. Το Μέμφις θα είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα του χρόνου, ειδικά με τον ερχομό του Έντι. Πάμε λοιπόν με μία καλή επιλογή σε αρκετά καλή απόδοση για το πρώτο βραβείο της σεζόν.

Αυτά από εμένα σήμερα.

Να είστε καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;