ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Η χθεσινή ημέρα κύλησε άσχημα. Από τη μία, η έξτρα επιλογή με την πρόκριση της Ισπανίας πέρασε. Από την άλλη, όποιος έκανε cash out στο 88’ πληρώθηκε τον άσσο επίσης. Επί της ουσίας, ούτε στο 90λεπτο η «φούρια ρόχα» νίκησε, αλλά ούτε ο Εμπαπέ σκόραρε. Έχουμε πει, το Euro 2024 είναι εντυπωσιακό αλλά και αρκετά δίκαιο. Ακόμα και στα δελτία που ποντάρουμε. Διότι αρκετές φορές, θα σου δώσει το εύκολο. Ωστόσο, εμείς ψάχνουμε το πιο δύσκολο και τη μεγαλύτερη απόδοση. Έτσι έχουμε μάθει να παίζουμε στοίχημα, έτσι και θα συνεχίσουμε.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και στο Αγγλία-Ελβετία, με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα. Στη Stoiximan, το σετ των αποδόσεων μοιάζει φυσιολογικό. Ασφαλώς και η Αγγλία δίνεται φαβορί, αλλά σε λογικές τιμές λίγο πάνω από τον διπλασιασμό. Λογικό η Ελβετία να βρίσκεται στον τετραπλασιασμό. Όπως και φυσιολογικό είναι η ισοπαλία να βρίσκεται στη μέση. Δύο παρατάσεις έχουμε δει άλλωστε ως τώρα σε ισάριθμους προημιτελικούς.

Η Αγγλία, πάντως, δεν πείθει. Κακή απόδοση, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της και περιμένει κάποια ενέργεια από κάποιον παίκτη υψηλού επιπέδου για να σκοράρει. Νίκησε στην πρεμιέρα και έκτοτε έχει τρεις σερί ισοπαλίες. Βέβαια, αν δεν ήταν το αριστούργημα του Μπέλιγκγχαμ στο 96’, τώρα θα κάναμε κουβέντα για το… Σλοβακία-Ελβετία. Ας όψεται! Αυτά τα γκολ και αυτές οι προκρίσεις μπορούν να σου αλλάξουν το τουρνουά. Σίγουρα, πάντως, η κακή εικόνα της ομάδας, αναγκάζει τον Σάουθγκεϊτ να το γυρίσει σε 3-4-2-1. Βέβαια, θα ρισκάρει πάλι με τον Σάκα σε ρόλο φουλ-μπακ και ενδεχομένως να το πληρώσει.

Διότι απέναντι, υπάρχει ένα εξαιρετικό και καλοδουλεμένο σύνολο όπως η Ελβετία. Σούπερ επιθετική ομάδα, σκοράρει σε όλα της τα ματς και φτιάχνει πολλές τελικές. Έστειλε μήνυμα στα νοκ-άουτ πετώντας με άνεση εκτός την Ιταλία και δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ. Διψασμένη και πεινασμένη για διάκριση, αν υποτιμηθεί θα κάνει τη ζημιά. Και σήμερα, είναι η ευκαιρία της να φέρει στα όριά της την Αγγλία και να εκμεταλλευτεί το άγχος του αντιπάλου.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Αγγλία-Ελβετία Goal/Goal (2.05) Stoiximan

Fun bet:

Bet builder: G/G & Κάρτα Έμπισερ & 1 τελική Άρνολντ στην εστία & 1 τελική Έμπισερ στην εστία (60.00)

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;