ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team του Amerikanos24. Το Προολυμπιακό Τουρνουά μπαίνει στην τελική ευθεία, η στήλη «τρέχει» με πολύ καλά νούμερα (7/10 το τελευταίο δεκαήμερο), ενώ παράλληλα το “UpTempo” πέρασε δύο σερί «Δυάδες Μπετό» και το συνολικό balance μας είναι ξανά ανεβασμένο. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τον νοκ – άουτ ημιτελικό Ελλάδα – Σλοβενία (6/10, 17:30).

Γεγονός είναι πως η «γαλανόλευκη» έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την μέχρι τώρα πορεία της το φετινό καλοκαίρι, τόσο στα φιλικά παιχνίδια, όσο και στις δύο αναμετρήσεις με τη Δομινικανή Δημοκρατία -κυρίως- και την Αίγυπτο. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει δημιουργήσει μια… επιθετική μηχανή, η οποία με τον Γιάννη Αντετοκούνμο παρόντα είναι δικαίως το φαβορί για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ένα σύνολο με αρχές, τις οποίες έχει περάσει ο “V-Span”, γνωρίζει τι ζητάει πάνω στο παρκέ και διαθέτει ξεκάθαρους ρόλους. Φυσικά, η απουσία του τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο δημιουργεί πρόβλημα στη γραμμή των ψηλών, αλλά μπορούν να βρεθούν λύσεις εκ των έσω για τα ματς που μένουν.

Βέβαια, δυστυχώς, σε προηγούμενες διοργανώσεις η Ελλάδα είχε δώσει… δικαιώματα και παρά το ότι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το 1.25 του άσου, ούτε πιστεύουμε πως έχει ιδιαίτερη αξία. Ειδικά όταν απέναντί μας θα βρεθεί ένας mega star του επιπέδου του Λούκα Ντόντσιτς και μια εθνική που είναι χρόνια μαζί και διαθέτει αυτοματισμούς.

Ευχή και θέληση όλων είναι να καταφέρει η «επίσημη αγαπημένη» να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να φέρει μια πετυχημένη πορεία, σε μια γενιά που έχει «χορτάσει» διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο, αλλά της λείπει η επιτυχία με το εθνόσημο.

Θεωρούμε, λοιπόν, πως πράγματι η Ελλάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να περάσει στον τελικό της Κυριακής (7/7), όπως τονίσαμε παραπάνω. Όμως, οι Σλοβένοι είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, με σημαντικές πορείες τα τελευταία χρόνια και έναν ηγέτη που μοιάζει ασταμάτητος. Προφανώς, το πλάνο του Σπανούλη για τον περιορισμό του “Luka Magic” θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο στοίχημα, πάντως, δεν χωρούν συναισθηματισμοί, όπως σημειώνουμε εδώ και μήνες από τη στήλη και τις εκπομπές. Γι’ αυτό και βρίσκουμε value το +10,5 των φιλοξενούμενων στο επικείμενο Ελλάδα – Σλοβενία.

Επαναλαμβάνουμε: ευχή και θέλησή μας είναι να δούμε τη «γαλανόλευκη» να κερδίζει και να φτάνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας. Όμως, μιλώντας για αποδόσεις και στοίχημα, το 1.72 στο παραπάνω line της «παρέας» του Ντόντσιτς έχει αξία, καθώς η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί, αλλά η Σλοβενία είναι σε θέση να της βάλει δύσκολα.

Ανακεφαλαίωση:

Ελλάδα – Σλοβενία: Σλοβενία +10,5 στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;