ΜΠΑΣΚΕΤ



Η Εθνική μας είναι σε τρομερή κατάσταση και το έδειξε με το… καλημέρα στο Προολυμπιακό Τουρνουά! Απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία, η Ελλάδα έκανε ό,τι ήθελε και πήρε με άνεση τη νίκη, κάτι που περιμένουμε να κάνει και απέναντι στην Αίγυπτο. Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας από το Ελλάδα – Αίγυπτος Στοίχημα.

Σαφώς βέβαια επιλογές για μπαλίτσα υπάρχουν και είναι πολλές, καθώς στο Amerikanos24 γίνεται σπουδαία δουλειά με τις επιλογές για το Euro. Επιπλέον, τα ξημερώματα είχαμε και το επετειακό επεισόδιο των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα, το οποίο κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Πάμε στα δικά μας τώρα. Η Ελλάδα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία έκανε ματσάρα. Μπορεί οι αντίπαλοί μας να έπαιζαν πολύ σκληρά, η Γαλανόλευκη όμως, όχι μόνο δεν χαμπάριασε, αλλά πήρε και μια πολύ άνετη νίκη, σκοράροντας 109 πόντους!

Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και τώρα. Με το μπάσκετ που παίζει η Ελλάδα και την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, το λάιν των 98,5 πόντων το πιάνει και άνετα. Σε αυτό θα ποντάρουμε λοιπόν, με την πρώτη  μας επιλογή να είναι το Ελλάδα over 98,5 πόντοι στην Stoiximan.

Από εκεί και πέρα, περιμένουμε εκτεταμένο ροτέισιον από τον Βασίλη Σπανούλη, οπότε το να παίξει λίγο ο Γιάννης και περισσότερο ο Ντίνος Μήτογλου είναι το λογικό. Ο Μήτογλου παίζει πολύ καλά κοντά στο καλάθι και μπορεί να πάρει τις επαφές. Έτσι, η επιλογή Ντίινος Μήτογλου over 1,5 εύστοχες βολές στην Stoiximan.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη (4/7), μιλήσαμε πολύ για την Εθνική και τα όσα είδαμε, ενώ έχουμε και αρκετές επιλογές που αξίζουν της προσοχής μας. Πατήστε εδώ για να το δείτε ξανά!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ελλάδα – Μαυροβούνιο Στοίχημα:

Ελλάδα over 98,5 πόντοι

Ντίνος Μήτογλου over 1,5 εύστοχες βολές

To συγκεκριμένo bet μας πληρώνει με απόδοση 3.05 στην Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;