ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλους. Η στήλη «έπιασε» άνετα χθες τις ασίστ του Νικ Καλάθη από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όμως δεν προβλέψαμε σωστά το σκοράρισμα της Δομινικανής Δημοκρατίας. Παρ’ όλα αυτά, πλέον μετράμε 6/8 την τελευταία εβδομάδα και έχοντας κέρδη στρεφόμαστε στο Ελλάδα – Αίγυπτος (4/7, 21:00).

Φυσικά, όσοι θέλετε να δείτε τις αναλύσεις μας και με βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρόσφατο “UpTempo”, που κάναμε με τον Αχιλλέα Μαυρόδοντη στο YouTube. Εκεί συζητήθηκαν όσα αφορούν τη «γαλανόλευκη», αλλά και τις μεταγραφές των «αιωνίων».

Πίσω στα δικά μας, λοιπόν και το Ελλάδα – Αίγυπτος. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να κάνει επιβλητικά το 2Χ2 και να ευχαριστήσει το κοινό, που θα βρεθεί στο ΣΕΦ, αδιαφορώντας για το τι θα έχει προηγηθεί στο Σλοβενία – Νέα Ζηλανδία. Άλλωστε, για να προκριθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρέπει να νικήσει και στον ημιτελικό και στον τελικό του τουρνουά.

Επομένως, σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως δεν τίθεται θέμα… επιλογής αντιπάλους, ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα της «παρέας» του Λούκα Ντόντσιτς. Η Εθνική θα μπει στο παρκέ για να «γράψει» μια άνετη νίκη, όπως έκανε και με τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενδεχομένως να «ανοίξει» το ροτέισιον και να συνεχίσει να… ανεβάζει στροφές, ενόψει των κρίσιμων αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Προσεγγίζοντας στοιχηματικά την αναμέτρηση θα κάνουμε ξανά τις επιλογές μας μέσα από το Pamestoixima.gr.

Το πρώτο pick αφορά το «γαλανόλευκο» over στο σκοράρισμα. Το line είναι υψηλό (98,5π.), όμως η Ελλάδα διαθέτει όλες τις λύσεις στη «φαρέτρα» της για να πάει σε… τριψήφιο, με δεδομένο τον υποδεέστερο αντίπαλο.

Η δεύτερη επιλογή, που αναλύθηκε και στο “UpTempo” αφορά τους πόντους του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ έκανε καλά φιλικά προετοιμασίας και όσο έχει τους Τόμας Ουόκαπ και Νικ Καλάθη να τον τροφοδοτούν μπορεί να βρίσκει εύκολα καλάθια. Στην 1η αγωνιστική είχε 10π. απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία και αγοράζουμε αυτή τη φορά το over 8,5 πόντων του.

Ανακεφαλαίωση:

Ελλάδα – Αίγυπτος: Ελλάδα over 98,5 πόντοι στο 1.87 στο Pamestoixima.gr.

Ελλάδα – Αίγυπτος: Γιώργος Παπαγιάννης over 8,5 πόντοι στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;