ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ο ΠΑΟΚ μας πλήρωσε στο φιλικό του, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μας βοήθησε. Ούτε καν… πλησίασε, σε ένα πολύ κακό ματς που έμεινε ισόπαλο χωρίς σκορ. Έτσι είναι τα φιλικά, οπότε και το 1/2 καλό είναι και το κρατάμε. Τα αφήνουμε στην άκρη και πάμε σήμερα με Copa America, όπου αρχίζουν τα νοκ-άουτ. Πρώτος προημιτελικός του τουρνουά αυτός της πρωταθλήτριας Νοτίου Αμερικής, της Αργεντινής. Η «αλμπισελέστε» λοιπόν κοντράρεται με το Εκουαδόρ στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε στο πρόσφατο Copa America. Ανοίξτε Stoiximan!

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Αναμφίβολα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Μιλάμε για την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, γι’ αυτή τη σπουδαία ομάδα που κατέχει τον τίτλο του Copa America και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα σύνολο που αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη διοργάνωση που διεξάγεται στις ΗΠΑ και προκρίθηκε με 3/3 από τον πρώτο όμιλο. Ασφαλώς και μοιάζει το φαβορί για να το σηκώσει ξανά. Θα πρέπει να το αποδείξει από το πρώτο κιόλας νοκ-άουτ, όπου κοντράρεται με το Εκουαδόρ. Ο Μέσι παραμένει αμφίβολος, αλλά λογικά θα παίξει, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες πυροβολά ασταμάτητα. Ήδη 4 γκολ, πρώτος σκόρερ και οδηγεί την «αλμπισελέστε» προς τον τελικό.

To Εκουαδόρ από την άλλη μεριά πέρασε ως δεύτερο από τον 2ο όμιλο. Προκρίθηκε με μία νίκη επί της Τζαμάικα και μία ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική επί του Μεξικό. Άφησε εκτός την παρέα του Πινέδα, ενώ τερμάτισε πίσω από τη Βενεζουέλα. Ομάδα που βρίσκει δίχτυα, αλλά δέχεται κιόλας. Θέλει να πηγαίνει τα ματς «σφιχτά», ρίχνει και… δυο κλωτσιές παραπάνω αν χρειαστεί. Θα παλέψει το παιχνίδι, αλλά είναι στο χέρι της Αργεντινής η πρόκριση.

Να σημειωθεί πως αν λήξει ισόπαλο το 90λεπτο, δεν υπάρχει παράταση αλλά απευθείας πέναλτι. Παράταση θα υπάρξει μόνο στον τελικό, αν χρειαστεί.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Αργεντινή-Εκουαδόρ: Bet builder με over 1,5 goals Αργεντινής & από μία κάρτα οι δύο ομάδες (2.30) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;