ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Το Euro 2024 κάνει μια μικρή διακοπή, αφού θα πρέπει να πάρουν ορισμένες ανάσες οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Κάπως έτσι και εμείς αναγκαζόμαστε να στραφούμε στα φιλικά. Έχει δύο φιλικά ελληνικών ομάδων, μάλιστα, και λέμε να ασχοληθούμε με αυτά. Ναι, ασφαλώς και είναι ρίσκο, αλλά αυτό είναι και που μας αρέσει. Στροφή, λοιπόν, στα φιλικά ματς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, τα οποία υπάρχουν στο κουπόνι (και) της Stoiximan.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Χρονικά θα τα πάρουμε οπότε ξεκινάμε από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν το πρώτο τους φιλικό, θέλοντας να ξεμουδιάσουν κιόλας από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τον Καμαρά, αλλά και τους Τσιφτσή, Θυμιάνη. Και φυσικά το αν θα φανεί από τα πρώτα φιλικά η απουσία του Μεϊτέ αλλά και αν η φιλοσοφία παραμένει ίδια. Ενδεχομένως σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει μια χαλαρότητα και μια κούραση, κάτι που προσφέρει και αρκετό θέαμα.

Θέαμα αναμένεται να έχει και το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο. Οι «πράσινοι» ξεμούδιασαν απέναντι σε μια ερασιτεχνική ομάδα, κερδίζοντας 14-0 προ ημερών. Ωστόσο, σήμερα παίζουν με ένα σοβαρό σύνολο. Αναμφίβολα, ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να περάσει πράγματα στην ομάδα του, παίζοντας κάθετο ποδόσφαιρο, αλλά και πρεσάροντας ψηλά. Όλα αυτά, ενδέχεται να φέρουν κενά στην «πράσινη» άμυνα. Οπότε… βροχή από γκολ και εδώ!

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας G/G & over 2,5 goals (1.88) Stoiximan

Πάφος-Παναθηναϊκός G/G & over 2,5 goals (1.90) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;