ΜΠΑΣΚΕΤ



Τι και αν ήτανε φιλικό; Άλλο ένα ταμείο για όλους εσάς, τους αναγνώστες του Amerikanos24.com με την εύκολη νίκη της Κροατίας κόντρα στην Πολωνία. Και όσο είμαστε ακόμα εν αναμονή για το τουρνουά Ακρόπολις για την Εθνική μας ομάδα και το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, έχουμε και σήμερα άλλα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Εκεί λοιπόν θα κεντράρουμε το ενδιαφέρον μας στοιχηματικά και θα πάμε σε νέα ΔΩΡΕΑΝ επιλογή.

(19:30) Βραζιλία – Πολωνία: ΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ -6.5 (1.87 Novibet) 

Άλλο ένα φιλικό για την Πολωνία και τον Μπαλτσερόφσκι. Κι ενώ ο ίδιος έκανε καλό ματς κόντρα στην Κροατία του Μάριο Χεζόνια, αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και οχτώ ριμπάουντ, η ομάδα του ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα της στα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας. Στον αντίποδα, η Βραζιλία ετοιμάζεται για την δική της μάχη στο Προολυμπιακό τουρνουά και το πρώτο της τεστ θα είναι το φιλικό κόντρα στους Πολωνούς.

Αρκετά καλύτερη ομάδα η Βραζιλία, με πολύ πιο ποιοτικούς παίκτες. Μένει να φανεί αν θα καλύψουν το χάντικαπ των επτά πόντων, αλλά με βάση την εικόνα της Πολωνίας στα δύο πρώτα παιχνίδια, νομίζω το ρίσκο του φιλικού αξίζει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Εκεί θα ποντάρουμε λοιπόν για σήμερα, όσο ακόμα περιμένουμε και τα φιλικά της Εθνικής μας.

Πάμε για άλλο ένα ταμείο — έστω και αν αυτό έρχεται σε φιλικά προετοιμασίας.

Να είστε όλοι καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;