ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ολοένα και καλύτερα παιχνίδια παρακολουθούμε όσο εξελίσσεται το Euro 2024. Από θέαμα δεδομένα χορτασμένοι είμαστε, αφού έχουμε δει μόλις ένα 0-0 ως τώρα. Μπόλικα γκολ, ματσάρες και αρκετά ταμεία συνθέτουν μια ιδανική τριπλέτα. Ερωτηματικό την ίδια ώρα είναι το Copa America στο ξεκίνημά του. Ασφαλώς περιμένουμε να δούμε πώς θα τα πάνε τα φαβορί και οι ομάδες με υψηλότερους στόχους συνολικά. Είναι περίεργο και αμφίρροπο το Copa America και ασφαλώς δυσκολότερο σε σχέση με το Euro 2024. Μπαίνουμε Stoiximan και ξεκινάμε το ποντάρισμα…

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Για ακόμη μία ημέρα, θα ασχοληθούμε με ένα ματς από κάθε διοργάνωση. Πρώτα, πάμε να δούμε αυτό του Euro 2024 και συγκεκριμένα το Σκωτία-Ουγγαρία. Έναν βαθμό οι γηπεδούχοι, κανέναν οι Ούγγροι στις δύο αγωνιστικές και η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει πολλά. Η Σκωτία με νίκη δεδομένα θα προκριθεί, η Ουγγαρία πιθανόν. Θα φανεί ανάλογα και με τη συγκομιδή άλλων τρίτων των ομίλων. Ασφαλώς, πρόκειται για δύο ομάδες με μικρότερη ποιότητα από Γερμανία και Ελβετία. Ωστόσο, η Σκωτία δείχνει ένα κλικ ασθενέστερη και η Ουγγαρία μια ομάδα που δεν… ξέρει να σκοράρει. Θα πάμε με το αποτέλεσμα των Ούγγρων, σε διπλή ευκαιρία και με λιγοστά γκολ αφού θα είναι και οι δύο ομάδες προσεκτικές.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Copa America; ΗΠΑ-Βολιβία, σε ένα ζευγάρι που ασφαλώς δεν έχουμε ξαναδεί στη διοργάνωση. Διότι πλέον άρχισαν να μπαίνουν στο τουρνουά και ομάδες από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική. Σίγουρα, οι ΗΠΑ διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και ένα εξαιρετικό ρόστερ, ενώ απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που θα τους πάει στη δύναμη. Παρόλα αυτά, η Βολιβία έχει την ικανότητα στην κόντρα να βρει το γκολ και να προβληματίσει τους Αμερικανούς. Σίγουρα, μιλάμε για ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Ωστόσο, αξίζει το ρίσκο αφού και η άμυνα των ΗΠΑ δεν είναι και κανένας… βράχος!

 

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:

Σκωτία-Ουγγαρία: Bet builder με Χ2 & under 3,5 goals (2.15) Stoiximan

ΗΠΑ-Βολιβία: Goal/Goal (2.50) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;