ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Μεγάλα ματς στο μενού της Πέμπτης για το Euro 2024. Αναμφίβολα το Ισπανία-Ιταλία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Θα ασχοληθούμε με αυτό εννοείται, αλλά και με το Σλοβενία-Σερβία, το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Φυσικά, δεν κάνουμε στην άκρη το Δανία-Αγγλία στο οποίο βέβαια θα έχει λογικά αρκετά γκολ και θέαμα. Πάμε να πιάσουμε τα ματς ένα-ένα, καταλήγοντας σε ωραία τριαδούλα στη Stoiximan.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Στις 16:00, λοιπόν, έχουμε την «ελληνική» μάχη. Η Σλοβενία των Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς κοντράρεται με τη Σερβία των Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Γκατσίνοβιτς. Οι Σλοβένοι ξεκίνησαν με καλή εμφάνιση και βαθμό κόντρα στους Δανούς, δείχνοντας ποιοτικά στοιχεία μεσοεπιθετικά. Οι Σέρβοι είχαν καλή εικόνα με την Αγγλία αλλά τους έλειψε το κάτι παραπάνω και ηττήθηκαν με 1-0. Αναμφίβολα, το σημερινό ματς θα είναι κριτήριο και για τους δύο σχετικά με το θέμα της πρόκρισης. Η Σλοβενία έχει μάλιστα τελευταία αγωνιστική την Αγγλία, ενώ η Σερβία τη Δανία. Σε περίπτωση νικητή, τότε η ομάδα που θα πάρει το τρίποντο θα κάνει βήμα πρόκρισης. Διακυβεύονται πολλά στον αγώνα, οπότε θα έχουμε μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

Στις 19:00 γίνεται σέντρα στο Δανία-Αγγλία. Δύο ομάδες που ταξίδεψαν στη Γερμανία με αρκετές προσδοκίες και φιλοδοξίες, αλλά με μέτριες πρεμιέρες. Και μπορεί οι Άγγλοι να πήραν με κακή απόδοση το τρίποντο τουλάχιστον, αλλά οι Δανοί έμειναν με τον βαθμό και… πολύ τους ήταν. Από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες και ένα κάκιστο δεύτερο, έχουν ζητήματα και πρέπει να τα λύσουν. Ασφαλώς, μεσοεπιθετικά αμφότερες έχουν μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Και εκεί θα ποντάρουμε, αφού την ίδια ώρα οι άμυνές τους δεν είναι και απροσπέλαστες.

Τέλος, στις 22:00 έχουμε το σούπερ ντέρμπι Ισπανία-Ιταλία. Δύο από τις ομάδες που εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους και έδειξαν πως αν φτιάξουν και θεματάκια που παρουσιάζουν αμυντικά, μπορούν να πάνε μακριά. Η Ισπανία επικράτησε 3-0 της Κροατίας, έχοντας ουσία και επίθεση… φωτιά, αλλά έφαγαν και πολλές φάσεις. Το μηδέν στην άμυνα ήταν αν μη τι άλλο κολακευτικό, με τη «φούρια ρόχα» να βλέπει την αντίπαλό της να χάνει μέχρι και πέναλτι. Η Ιταλία από την άλλη μεριά νίκησε 2-1 την Αλβανία. Βρέθηκε να χάνει στα 23 δευτερόλεπτα, το γύρισε ως το 16’ και μέχρι το 60’ κυριάρχησε. Παρόλα αυτά, σπατάλησε ένα τσουβάλι φάσεις για να μεγαλώσει το σκορ και λίγο έλειψε στο φινάλε να το πληρώσει. Θα σας φανεί περίεργο, αλλά η Ιταλία μας έπεισε παραπάνω. Συν ότι έχει και καλύτερο προπονητή, οπότε προς τα εκεί θα πάμε…

 

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:

Σλοβενία-Σερβία: Γκολ μετά το 69’ (1.87) Stoiximan

Δανία-Αγγλία: Goal/Goal (2.07) Stoiximan

Ισπανία-Ιταλία: Χ2 & over 1,5 goals (2.50) Stoiximan

*Ασφαλώς παίζετε αν θέλετε μαζί την τριάδα ή ξεχωριστά κάθε σημείο. Στο 9.67 η απόδοση της τριάδας συνολικά.

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;