ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τελευταία παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024. Ο 6ος όμιλος κλείνει την αυλαία και από αύριο θα μπούμε στη δεύτερη αγωνιστική. Εκεί όπου θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν αρκετά τα πράγματα. Τουρκία-Γεωργία στις 19:00 και Πορτογαλία-Τσεχία στις 22:00 τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε, σε εξαιρετικές αποδόσεις στη Stoiximan. Διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο σε αυτόν τον όμιλο από την πρεμιέρα του. Όχι τόσο για την πρωτιά, όπου οι Πορτογάλοι δείχνουν το φαβορί. Αλλά κυρίως για τη 2η και ίσως την 3η θέση.

«Πόση μπάλα αντέχεις;» – Δείτε καθημερινά τα επεισόδια για το Euro 2024 με τη Μαίρη Καργιώτη και τον Γιάννη Ράνιο

Στο Τουρκία-Γεωργία, λοιπόν, για αρχή. Από τη μία έχουμε την Τουρκία που έκανε καλά προκριματικά και δείχνει ικανή να περάσει τον όμιλο. Από την άλλη, η πρωτάρα Γεωργία, την οποία έχουμε προτείνει σε ειδικό στοίχημα να σκοράρει τα λιγότερα γκολ στο τουρνουά. Σαφώς και είναι μεγαλύτερη η ποιότητα της Τουρκίας, αλλά σε ορισμένα ματς δείχνει ανισόρροπη. Απέναντί της θα βρει μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, παίζοντας με πεντάδα και πίσω από τη σέντρα. Έτσι θα πάνε τα περισσότερα ματς των Γεωργιανών στο Euro 2024, όπου θα ψάχνουν τις κόντρες με τον Κβαρατσκέλια. Προβλέπεται σφιχτό ματς στην αρχή, οπότε μειώνουμε το ρίσκο επιλέγοντας την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Στο Πορτογαλία-Τσεχία από την άλλη μεριά υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες. Η Πορτογαλία είναι ένα σύνολο με μεγάλη ποιότητα, βάθος στο ρόστερ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ηγέτη. Επιθετική μηχανή, σκοράρει αρκετά και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση. Ακόμη και να επαναλάβει τον άθλο με την κατάκτηση του Euro όπως έκανε το 2016. Απέναντί της θα βρει ένα συμπαγές σύνολο. Η Τσεχία χρησιμοποιεί τριάδα στην άμυνα, αρέσκεται να παίζει δυνατά και με μπόλικο πάθος. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι, βρίσκει γκολ αλλά θα πρέπει να βρει και ισορροπία. Αναμφίβολα, στα άλλα δύο ματς είναι η ευκαιρία της για να κλέψει τη δεύτερη θέση.

 

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:

Τουρκία-Γεωργία: Χ ημίχρονο (2.02) Stoiximan

Πορτογαλία-Τσεχία: Πορτογαλία over 1.5 goals & Κρ. Ρονάλντο μία τελική στην εστία (1.82) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;