ΜΠΑΣΚΕΤ



Άλλο ένα ταμείο, αυτή τη φορά με τον Pascal Siakam στην επιστροφή του στο Toronto. Σε NBA και EuroLeague έχουμε πάρει φωτιά, οπότε πάμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο πριν την διακοπή του NBA για το All-Star Weekend. Τελευταία μέρα αγώνες οι αποψινοί (Παρασκευή ξημερώματα) με ένα δυνατό σημείο. Πάμε να το δούμε αναλυτικά.

(04:00) Utah Jazz vs. Golden State Warriors: ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ WARRIORS (1.88 Novibet

Οι Warriors βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε must-win mode. Με όλο τον χαμό του Draymond Green είναι χαμηλά στην βαθμολογία και κάνουν αγώνα δρόμο να προλάβουν τα play-in. Για πέμπτη φορά φέτος το Golden State κατάφερε να χάσει παιχνίδι — αυτή τη φορά κόντρα στους Clippers — έχοντας χτίσει μία διαφορά 15+ πόντων. Τι κι ας είναι back-to-back λοιπόν το παιχνίδι στην Utah, οι Dubs είναι σε must-win ρυθμούς πριν το All-Star Weekend. Παρά την ήττα από τους Clippers, o Stephen Curry διανύει καταπληκτική περίοδο στα τελευταία πέντε παιχνίδια… κάτι το οποίο είναι έξτρα “όπλο” για εμάς.

Στον αντίποδα, οι Jazz έχασαν ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Lakers (χωρίς τον LeBron) χθες το βράδυ… οπότε είναι και αυτοί σε back-to-back βραδιά. Για να τα λέμε όλα είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Με νίκη η Utah (26-29 ρεκόρ) ξανά μπαίνει στο κόλπο για τα play-in. Με νίκη το Golden State (26-26) ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη της 11ης θέσης. Θα πάμε με την εμπειρία και τους Warriors για ένα ακόμα μεγάλο ταμείο λοιπόν.

Σας δίνω και ένα fun bet από τον διαγωνισμό τριπόντων. Ναι, φέτος ο Lillard δεν. Μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά, αξίζει το ποντάρισμα μας στα τρίποντα.

Διαγωνισμός Τριπόντων: Damian Lillard ΝΙΚΗΤΗΣ (5.50 Novibet)

Καλά κέρδη σε όλους, να είστε καλά!
– DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;