FREE



Πως ο Ολυμπιακός μεταμόρφωσε την εικόνα του και διεκδικεί  την είσοδο στα πλέϊ-οφ ενώ παράλληλα χτίζει για του χρόνου.

Η σεζόν 2019-20 είναι ιστορικής σημασίας για την ομάδα του Πειραιά. Η μη συμμετοχή στην Α1, η ενδεχόμενη τελευταία χρονιά του Βασίλη Σπανούλη και οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία μέσα στην σεζόν δεν είναι κάτι που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Πως όμως ο κόουτς Μπαρτζώκας κατάφερε να μεταμορφώσει τόσο γρήγορα την ομάδα του;

Επενδύσεις σε “λαβράκια”

Ο “coach B” έχει κάνει όνομα στην “πιάτσα” καθώς ανακαλύπτει Αμερικάνους και καταφέρνει να παίρνει το μάξιμουμ από αυτούς.

Στην λίστα, προσθέστε τους Μακίσικ αλλά και Οκτάβιους Έλις.

Ο πρώτος κατάφερε μέσα σε 2 ματς να γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας ενώ προσέφερε ουσία και θέαμα στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

Οι παραπάνω παίχτες αναμένεται να στελεχώσουν το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και την επόμενη χρονιά και ήδη δείχνουν ότι ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή τους.

Έφεση στην άμυνα

Μπορεί ο Ολυμπιακός να χάνει σε δημιουργία και σε σκορ όταν είναι χωρίς τον φυσικό του ηγέτη, Βασίλη Σπανούλη αλλά η ομάδα είναι πιο «συμπαγής» αμυντικά χωρίς εκείνον.

Ο Baldwin, επιθετικά μπορεί να μην κάνει πολλά αλλά καμιά φορά παίζει άμυνα, όπως έκανε απέναντι στον Mike James.

Πολλές φορές, η προσωπική άμυνα δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με ταλέντο αλλά με θέληση και ο Μπαρτζώκας ξέρει να επιζητά το 100% από τους παίχτες του

Παρότι λοιπόν χωρίς τον καλύτερο παίχτης της ομάδας (Μιλουτίνοφ) ο Ολυμπιακός ήταν ένα λάθος σφύριγμα μακριά από το να πάρει νίκη στην έδρα της Μακάμπι, εκεί που η «ομάδα του λαού» έχει υποστεί μόνο δυο ήττες φέτος.

Ενισχυμένες αποδόσεις

Μπορεί η περασμένη του θητεία να μην τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο όμως ο “coach B” φέρεται να ισιώνει το καράβι.

Αν καταφέρει να αποσπάσει εγγυήσεις από την διοίκηση για τα οικονομικά, δεν αποκλείεται να δούμε και έλευση μεγάλου παίχτη το καλοκαίρι (π.χ. Σλούκας).

Ίδωμεν…








  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;