ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τελευταία αγωνιστική για τη Stoiximan Super League. Θα ασχοληθούμε με αδιάφορο ματς στα playoffs για τις θέσεις 5-8, όπου έχουμε εντοπίσει ένα δυνατό σημείο. Στο Ατρόμητος-ΟΦΗ (19:15) το βλέμμα μας, με την αυλαία για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα να πέφτει στο γήπεδο του Περιστερίου. Αδιάφορο βαθμολογικά, με ενδιαφέρον στοιχηματικά.

Το νέο Red Alert με… νταμπλ, Champions League και μεταγραφές ενόψει στον Ολυμπιακό!

Ο Ατρόμητος είναι μια ομολογουμένως άκρως περίεργη ομάδα. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε με το εμφατικό 4-1 στην Τρίπολη, κόβοντας τις ελπίδες του Αστέρα για Ευρώπη. Ομάδα που εντός έδρας έχει κάκιστο απολογισμό με ρεκόρ 3-4-8 και τέρματα 14-19. Έχει μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο Περιστέρι και δύο στα τελευταία δέκα. Θέλει να αποχαιρετήσει τον κόσμο του με μια νίκη στο γήπεδό του και μένει να φανεί αν μπορεί να την πετύχει.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, δεν έκανε καλά playoffs αλλά είναι λογικό. Έχει το μυαλό του στο Κύπελλο και στον τελικό, όπου σε μία εβδομάδα θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την κούπα. Δεν έχει νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, το οποίο όπως είναι λογικό το βλέπει ως μια προετοιμασία για το ιστορικό παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Στο 5-3-7 το εκτός έδρας ρεκόρ των Κρητικών, έχοντας 18 τέρματα υπέρ και 22 κατά. Ο Ράσταβατς προφανώς θα προσπαθήσει να φορμαρίσει την ομάδα του ενόψει τελικού. Πάντως στα δύο πιο πρόσφατα ματς ο ΟΦΗ έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι τρομερά άστοχος.

Θα πάμε με τα γκολ, αλλά και το μπουστάρισμα που θα κυνηγήσουν οι φιλοξενούμενοι.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ατρόμητος-ΟΦΗ Χ2 & G/G (3.05) Stoiximan

Fun bet: Σουτ στην εστία ο Ανδρούτσος (5.20)

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 13%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 12%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 12%
    NFL NFL
  • 11%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;