Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Δημοσιεύθηκε 17 ώρες πριν
ΜΠΑΣΚΕΤ
01 Μαΐου 2025
George Zakkas
Καλησπέρα σε όλους από την Πόλη και καλό μήνα. Ο Παναθηναϊκός έκανε το break στην έδρα της Εφές και «αγκάλιασε» την πρόκριση στο Final Four, όμως η στήλη θα ασχοληθεί με το Game 4 της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (1/5, 22:00).
Φυσικά, όσα έκαναν οι «πράσινοι» στο διπλό στην Τουρκία, καθώς και όσα έγιναν στην ήττα του Ολυμπιακού στο Game 3, θα αναλυθούν ζωντανά το μεσημέρι της Πέμπτης (1/5). Ο Νότης Ψιλόπουλος θα κάνει… πάσες μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Μαδρίτης, σε μια εκπομπή που δεν χάνεται.
Όπως και να ‘χει, η στήλη είναι εδώ για άλλη μια μέρα για να παρουσιάσει το pick της, το οποίο αυτή τη φορά έρχεται από το Game 4 της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα Bet Builder μέσα από το Pamestoixima.gr, που προσφέρεται στο 2.50 και αφορά το σκορ από τη θέση «5».
Από τη μία, επιλέγουμε τους 10+ πόντους του Έντι Ταβάρες. Άλλωστε, ο «πύργος» του Τσους Ματέο ήταν εξαιρετικός στο τρίτο ματς της σειράς (15 πόντοι με 5/6 δίποντα και 5/6 βολές).
Από την άλλη, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ήταν το ίδιο συνεπής στη Μαδρίτη (4π. με 2/4 δίποντα), αλλά έρχεται από δυο μεγάλες εμφανίσεις στο ΣΕΦ (11π. – 8ρ. στο Game 1 και 10π. – 6ρ. στο Game 2). Έτσι, θα πάρουμε τους 8+π. του «Μίλου».
Οι δύο παραπάνω επιλογές συνδυάζονται στο Pamestoixima.gr για ένα ελκυστικό Bet Builder (2.50 απόδοση).
Ανακεφαλαίωση:
Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Έντι Ταβάρες 10+ πόντοι και Νίκολα Μιλουτίνοφ 8+ πόντοι στο 2.50 στο Pamestoixima.gr.
– GZ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ