ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team του Amerikanos24. Η 5η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (25/10) και η στήλη θα ασχοληθεί με το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός (20:45). Ωστόσο, αυτή τη φορά το κείμενό μας θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, για λόγους που θα αναλυθούν στη συνέχεια.

Πριν από όλα αυτά, όμως, σας θυμίζουμε πως την Πέμπτη (24/10) «γυρίσαμε» μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη το νέο επεισόδιο του “UpTempo”, το οποίο μπορείτε να δείτε στο κανάλι μας στο YouTube.

Το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα ένα ματς… ειδικών συνθηκών για πολλούς λόγους. Άλλος θα σταθεί στο “remake” του περσινού ημιτελικού του Final Four, άλλος στην ανάγκη αντίδρασης του «τριφυλλιού» μετά τις δύο ήττες στη «διαβολοβδομάδα» και κάποιος τρίτος στο “must” των Τούρκων μετά το εντός έδρας χαμένο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Όλα αυτά ισχύουν και δεν είναι τα μοναδικά.

Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει με την ομάδα του σε μία ιδιαίτερα… αφιλόξενη έδρα και για τον ίδιο, αλλά και για τους «πράσινους». Οι πρωταθλητές Ευρώπης μετρούν 1/10 στις τελευταίες τους αναμετρήσεις στην “Ulker Sports Arena”, την ώρα που ο κόουτς Αταμάν αποτελεί… κόκκινο πανί για τους οπαδούς της «Φενέρ».

Στο παραπάνω «εκρηκτικό» μείγμα πρέπει να προσθέσουμε τις απουσίες των Ντίνου Μήτογλου – Ιωάννη Παπαπέτρου (γαστρεντερίτιδα), καθώς και το γεγονός πως ο Μάριους Γκριγκόνις ακολούθησε την αποστολή για την Τουρκία, αλλά ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί τονίσαμε εξ αρχής πως η «ματσάρα» της 5ης «στροφής» της Euroleague είναι… ξεχωριστών συνθηκών.

Σε ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι, με απουσίες, με κίνητρα και με διαφαινόμενες «απαντήσεις» από την μία εκ των δύο πλευρών (άγνωστο το από ποια), θα προσαρμόσουμε ανάλογα και το στοιχηματικό μας παιχνίδι. Για την ακρίβεια, αυτή τη φορά δεν θα… απλωθούμε σε πολλά ειδικά παικτών της ελληνικής ομάδας. Αντιθέτως, θα διαλέξουμε ένα σημείο που προσφέρεται στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Ο λόγος για το over στα ριμπάουντ του Νικολό Μέλι (4,5 ριμπάουντ το line). Ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στις Παρί και Ρεάλ να του πάρουν 29 επ. ριμπ. την προηγούμενη εβδομάδα και η απουσία των Μήτογλου – Παπαπέτρου δεν θα τον διευκολύνει στο κομμάτι των ριμπάουντ. Παράλληλα, ο Σερτάκ Σανλί είναι εκτός, άρα ο Ιταλός θα πάρει λεπτά και στο «4» και στο «5».

Για την ιστορία, ο 34χρονος πρώην αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο μαζεύει 4 ριμπάουντ ανά ματς μέχρι στιγμής στην Euroleague. Όμως, οι παραπάνω… ιδιαιτερότητες μας κάνουν να βρίσκουμε value στις τιμές άνω του διπλασιασμού, που δίνονται στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός:

Νικολό Μέλι over 4,5 ριμπάουντ στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;