ΜΠΑΣΚΕΤ



Σας έλειψα; Εδώ είμαστε πάλι μετά από ταμεία συνεχόμενα, είμαστε ξανά εδώ. Δύσκολες αποστολές των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα όπως αναλύσαμε στα τελευταία επεισόδια του Triple Threat Show και του OverPlay τα οποία μπορείτε να βρείτε στο YouTube.com/amerikanos24tv. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει το “πουλέν”, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα με μπροστάρη τον δικό μου MVP, Ουέιντ Μπόλντουιν.

Πάμε να δούμε όμως τι σας έχω στοιχηματικά από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

(20:45) Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: ΝΙΚΗ ΦΕΝΕΡ (1.75 Novibet) 

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα ρόλους και τα πατήματα του στην σεζόν. Όπως είπα και στο OverPlay, θα είναι αρκετά δύσκολο και θα πάρει χρόνο για να βρει ο Εργκίν Αταμάν ρόλους για όλους αυτούς τους σούπερ σταρ που έχει στο ρόστερ του. Επίσης, έχει και ένα αρκετά σημαντικό ντέρμπι την Κυριακή — δύο ημέρες μετά — με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα και το πλεονέκτημα έδρας. Στον αντίποδα, η Φενέρ χωρίς να έχει ακόμα εντυπωσιάσει είναι μία γεμάτη ομάδα — η οποία μόλις υπέγραψε και τον Σκάιλερ Μέις, πρώην παίκτη των Χοκς που θα έχει ρόλο να βοηθήσει τον Ουέιντ Μπόλντουιν σε μπακ απ ρόλο.

Δεν θεωρώ ότι θα είναι μεταγραφή που θα κάνει την Φενέρ το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο, αλλά σίγουρα είναι μία καλή κίνηση. Το beef ανάμεσα σε Μπόλντουιν και Ναν που ξεκίνησε πέρσι περιμένω να το δω και πάλι πως και πως και έχω την αίσθηση πως και οι δύο θα κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παρόλα αυτά, το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και η έδρα της Φενέρ με κάνει να πάω με τον άσο.

Αυτά από εμένα σήμερα. Μπείτε και στο channel στο Instagram μου, μπορεί να έχουμε και τίποτα LIVE από το συγκεκριμένο παιχνίδι ή αυτό του Ολυμπιακού στο Μόναχο.

Αυτά από εμένα σήμερα. Να είστε καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;