ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Μεγάλη αναμέτρηση το βράδυ της Τρίτης στην Μαδρίτη και… rematch του περσινού τελικού του Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούια Ντόρτμουντ διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους, σε ένα παιχνίδι που περιμένουμε να μας χαρίσει γκολ και θέαμα.

Ρεάλ Μαδρίτης

Υπέστη αναπάντεχη αλλά και… δίκαιη ήττα (1-0) από τη Λιλ στην δεύτερη αγωνιστική του Champions League και έτσι είδε το αήττητο σερί 14 αγώνων στη διοργάνωση να τερματίζεται (10-4-0). Κακή εμφάνιση στη γαλλική πόλη. Της έλειψε η δημιουργικότητα, δεν κατάφερε να απειλήσει όσο ήθελε και το πλήρωσε. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντάβιντ από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο πρωτάθλημα ακολούθησαν δυο θετικά αποτελέσματα, πρώτα με την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βιγιαρέαλ (2-0) και προ ολίγων ημερών με το διπλό κόντρα στη Θέλτα (1-2). Δεν έθελξε με την απόδοση της σε κανένα από τα δυο παιχνίδια, αλλά πήρε το ζητούμενο. Γενικά έχει ζητήματα στο ξεκίνημα της σεζόν, σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει, κομβικοί παίκτες δεν αποδίδουν τα μέγιστα και φυσικά ταλανίζεται και από πολλούς τραυματισμούς.

Εκτός για μεγάλο διάστημα θα είναι ο Καρβαχάλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Συνεχίζουν εκτός οι Ντίαζ, Θεμπάγιος και Άλαμπα.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ… ΕΠΤΑ αστέρων κόντρα στη Σέλτικ. Οι Βεστφαλοί έφτασαν τις δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Champions League με διαστημική εμφάνιση κόντρα στη Σέλτικ και το κοντέρ να σταματάει στα επτά γκολ (7-1). Το χατ-τρικ του Αντεγέμι (11’, 29’, 42’)  και οι δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι τον Τσαν (7’) και Γκιρασί (40’) καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μισό (5-1). Διαδικααστικού χαρακτήρα το β’ μέρος με τον Γκιρασί να σκοράρει ξανά (66’) και τον Νεμτσά να βάζει το κερασάκι στην τούρτα (79’).

Στο πρωτάθλημα, βέβαια, ακολούθησε κακή εμφάνιση και ήττα από την Ουνιόν (2-1), αλλά προ ολίγων ημερών πήρε ξανά τα πάνω της φτάνοντας στη νίκη κόντρα στη Σανκτ Πάουλι (2-1). Έχει καλά διαστήματα στα παιχνίδια της και άλλα που της στοιχίζουν, αν περιορίσει τα… νεκρά διαστήματα θα έχει τύχη στην Μαδρίτη.

Σημαντική η απουσία του τρομερά φορμαρισμένου Αντεγέμι. Εκτός και οι Κούτο, Ντουρανβίλ και Ρέινα, Αμφίβολη η συμμετοχή του Ζούλε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πρόκειται για επανάληψη του περσινού τελικού και η Ντόρτμουντ σίγουρα θα ψάξει μια… άτυπη ρεβάνς. Η Ρεάλ αμυντικά έχει τα θεματάκια της τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Βεστφαλοί, οι οποίοι όμως δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί ανασταλτικά. Η λογική λέει πως το ματς θα έχει γκολ και θέαμα, ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ευνοεί το ποντάρισμά μας.

Πάμε με το G/G σε συνδυασμό με Over 3.5 σε απόδοση 2.37 από – Stoiximan.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;