ΜΠΑΣΚΕΤ



Το ΝΒΑ είναι και πάλι κοντά μας. Επιτέλους! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για revenge season με τους Μιλγουόκι Μπακς, οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν να κάνουν το back-to-back και ο Λεμπρόν Τζέιμς στην 22η σεζόν του στο ΝΒΑ περιμένει πως και πως να αγωνιστεί με τον γιο του, Μπρόνι. Και θα το πραγματοποιήσει αυτό αύριο τα ξημερώματα κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς του “πουλέν”, Άντονι Έντουαρντς.

Παρόλα αυτά, δεν θα πάμε ούτε σε επιλογή του Λεμπρόν, αλλά ούτε σε επιλογή του Έντουαρντς στην πρεμιέρα του ΝΒΑ. Πάμε να δούμε τι επιλογή για στοίχημα σας έχουμε για απόψε. Βάλτε ξυπνητήρι κατά τις 5:00.

(05:00) Λος Άντζελες Λέικερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Άντονι Ντέιβις OVER 0.5 τρίποντο (1.85 Novibet) 

Ναι, ο Άντονι Ντέιβις πέρυσι δεν έπαιρνε πολλά τρίποντα. Έπαιζε κυρίως ως πεντάρι στην ομάδα των Λέικερς. Ναι, η ομάδα των Λέικερς έμεινε σχεδόν η ίδια που σημαίνει ότι πάνω κάτω ο AD θα έχει τον ίδιο ρόλο. Αλλά και στα παιχνίδια της preseason και επειδή θα αγωνιστεί κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς ψηλούς της λίγκας, τον Ρούντι Γκομπέρ, θα πάω με το over μισό τρίποντο.

Στα τρία φιλικά που αγωνίστηκε τις περασμένες ημέρες, ο Ντέιβις πήρε συνολικά 14 σουτ από το τρίποντο. Δέκα τέσσερα. Είναι πολλά. Και ναι είναι φιλικά, αλλά ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε για αρκετά λεπτά κόντρα στους Ουόριορς σημείωσε τέσσερα στα εννέα τρίποντα. Επομένως, καταλαβαίνετε ότι φέτος μπορεί και να σουτάρει 2-3 τρίποντα ανά αγώνα. Σε συνδυασμό λοιπόν με τον προσωπικό του αντίπαλο και τα παιχνίδια που έχουμε δει την φετινή σεζόν, θα πάω με το over.

Πάμε για ακόμη ένα ταμείο λοιπόν.

Να είστε όλοι καλά. Καλή σεζόν και για το ΝΒΑ να έχουμε!

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;