ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Κάτσαμε στο παγωτό χθες, ξεκάθαρα. Σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι που πηγαίναμε για άνετο ταμείο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κολλήσει στο 2-2 με τον Λεβαδειακό. Το ταμείο χάθηκε μέσα από τα χέρια μας, επί της ουσίας. Αλλά πού να προβλέψεις ότι θα γίνουν… πράματα και θάματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους Πειραιώτες. Στρεφόμαστε σήμερα στη Serie A, σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Το Βερόνα-Μόντσα είναι ο αγώνας που κλείνει την 8η αγωνιστική. Και οι δύο ομάδες καίγονται για το τρίποντο…

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RED ALERT BY STOIXIMAN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ AMERIKANOS24, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΝΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Η Βερόνα βρίσκεται στην 12η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η Μόντσα είναι προτελευταία με 4. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είναι και οι μοναδικοί ως τώρα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η Βερόνα είναι μια ομάδα του… όσα φάμε και όσα βάλουμε, έχοντας 12-12 τέρματα. Η Μόντσα από την άλλη είναι… δυσκοίλια, έχοντας σκοράρει μόλις 5 γκολ και δεχτεί άλλα 9.

Ας δούμε και πώς είναι οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα. Η Βερόνα έχει δύο νίκες και δύο ήττες σε τέσσερα παιχνίδια στο «Μπεντεγκόντι», ενώ η Μόντσα μακριά από το γήπεδό της έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Αντιλαμβάνεται κανείς, πως βάσει εικόνας και στατιστικής το παιχνίδι δείχνει να γέρνει προς τους γηπεδούχους. Ίσως και η νίκη τους στο 2.40 να αξίζει! Ωστόσο, επειδή κατά τη γνώμη μου μιλάμε για τρομερά περίεργο παιχνίδι θα το πάμε αλλιώς. Η απαίτηση για νίκη είναι μεγάλη και για τους δύο.

Υπάρχει ανάγκη για βαθμούς και αυτό σημαίνει πως θα πέσουν… κορμιά. Περιμένουμε μεγάλες μάχες, σκληράδα και ενδεχομένως σκοπιμότητα, επίσης. Όλα αυτά, συνηγορούν στο ότι θα δούμε ένα ματς με κάρτες. Εδώ να προσθέσω κάτι ακόμα. Οι γηπεδούχοι έχουν έναν μέσο όρο στα παιχνίδια τους στις 4 κάρτες, οι φιλοξενούμενοι στις… 2,5. Σύνολο, 6,5 ή το κάνουμε μπακαλίστικα 7. Το line είναι αρκετά πιο κάτω και θα μας πληρώσει σε καλή απόδοση.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Βερόνα-Μόντσα over 4,5 κάρτες (1.87) Stoiximan

 

Για fun bet ένα bet builder με απόδοση 2.25: Να δοθεί κάρτα και στα δύο ημίχρονα, 1Χ διπλή ευκαιρία και under 3,5 goals.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;