ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστρέψαμε με δυνατό ταμείο στη La Liga με τη διακοπή στο ματς της Θέλτα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη, με τους μπλαουγκράνα.

Μπαρτσελόνα

Πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Αλαβές (0-3) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος καθάρισε το παιχνίδι με χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο. Θετική αντίδραση μετά τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν και την ήττα από την Οσασούνα (4-2). Στο δεύτερο μέρος απλή συντήρηση έκανε, αν και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα τέρματα, αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχη.

Αν δεν υπήρχε αυτή η… παραφωνία στο ματς με την Οσασούνα θα μιλούσαμε για μια αψεγάδιαστη πορεία μέχρι εδώ. για τους μπλαουγκράνα. Ο Φλικ φαίνεται να έχει επαναφέρει την τάξη και η δική του Μπαρτσελόνα είναι αποτελεσματική, αρετή η οποία της έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Εκτός οι Αραούχο, Τερ Στέγκεν, Φεράν Τόρες και Μπερνάλ.

Σεβίλλη

Θριάμβευσε στο ντέρμπι της πόλης καθώς επικράτησε της συμπολίτισσας Μπέτις (1-0) και παρέμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (2-1-0). Υπήρξε ισορροπία στο πρώτο μισό, με τις δυο ομάδες να έχουν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε  ο Λουκεμπάκιο από την άσπρη βούλα στο 50’. Σωστή διαχείριση της κατάστασης στη συνέχεια. Έφτασε πιο κοντά στο να πετύχει δεύτερο γκολ πάρα στο να δεχθεί την ισοφάριση και να χάσει τη νίκη.

Άργησε λίγο να πάριε μπρος και να είναι αποτελεσματική, αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές φάνηκε πως επιτέλους το πλάνο του Πιμιέντα αρχίζει να λειτουργεί. Δεν έχει ιδιαίτερα καλή παράδοση κόντρα στην Μπαρτσελόνα την οποία κέρδισε τελευταία φορά εκτός έδρας το 2015.

Εκτός λόγω τιμωρίας ο Νιανζού και λόγω τραυματισμού ο Σαούλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Οι μπλαουγκράνα θα έχουν τον πρώτο λόγο. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στη La Liga η ομάδα του Φλικ και ειδικά εντός έδρας είναι… αλάνθαστη με τα γκολ της να είναι στο 10-1 μετά από μόλις 3 εντός έδρας. Η Σεβίλλη δεν περιμένουμε να πάρει… τρελά ρίσκα, αμυντικογενής θα είναι η προσέγγιση της, μπορεί να κρατήσει το σκορ χαμηλά.

Πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.25 από – Stoiximan.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;