ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Δράσης… συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο που σήμερα θα ασχοληθούμε με την πρώτη κατηγορία. Χθες, βέβαια μας πλήρωσε και σε εξαιρετική απόδοση και η Super Laegue 2. Οπότε, όλα καλά! Η αγαπημένη Stoiximan Super League, λοιπόν, βρίσκεται στα ραντάρ μας. Έχει τρία ματς, στα δύο εξ αυτών θα ποντάρουμε τα χρήματά μας. Έχει αξία τόσο το Βόλος-Πανσερραϊκός όσο και το Λαμία-Αστέρας. Διότι περιμένουμε να δούμε γκολ και στα δύο…

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RED ALERT BY STOIXIMAN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ AMERIKANOS24, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΝΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Αρχή στο Πανθεσσαλικό (17:00), λοιπόν, με δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Αμφότεροι θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία και η νίκη αποτελεί μονόδρομο σε ένα… εξάποντο παιχνίδι. Ο Βόλος δείχνει να συνέρχεται με τον Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, έχοντας τέσσερις βαθμούς στα δύο πιο πρόσφατα ματς. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα. Ακόμη και η έλευση του Χουάν Φεράντο δεν έχει αλλάξει τόσο την ψυχολογία, όσο και την αγωνιστική εικόνα. Στους 7 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 4 οι φιλοξενούμενοι. Αμφότεροι πάνε καλά επιθετικά, αλλά τρώνε γκολ με το… τσουβάλι. Όλα αυτά μας δείχνουν το σημείο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Τρεισήμισι ώρες αργότερα στη Φθιώτιδα, η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα. Η Λαμία ξεκίνησε με 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά στις επόμενες πέντε πήρε μόνο έναν. Κακό ξεκίνημα, ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε και μένει να φανεί αν μπορεί να βάλει σε μια τάξη την ομάδα. Το ρόστερ είναι χαμηλής ποιότητας και θα χρειαστούν μεγάλες προσπάθειες από τον Έλληνα τεχνικό. Από την άλλη, υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις στους Αρκάδες. Ο Κλοντ Μακελελέ αποχώρησε παρότι νίκησε την Athens Kallithea (1-3), με τον Σάββα Παντελίδη να επιστρέφει. Στους 9 βαθμούς, έχει μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς αλλά και αρκετά ισόπαλα ματς που θα έπρεπε να κερδίσει. Όπως αυτά κόντρα σε Βόλο, Λεβαδειακό.

Καλύτερη ομάδα ο Αστέρας, αλλά μένει να φανεί πως θα παρουσιαστεί στη Λαμία. Οι Φθιωτοί θα το παλέψουν να πάρουν αποτέλεσμα και για να γίνει αυτό, πρέπει να βρουν γκολ. Πώς δεν θα δεχτούν, όμως, είναι το θέμα…

Προτάσεις για τη Stoiximan Super League:

Βόλος-Πανσερραϊκός G/G (1.95) Stoiximan
Λαμία-Αστέρας Τρίπολης G/G (1.82) Stoiximan

Απόδοση δυάδας: 3.54

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;