ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία δουλειά απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και πήρε τη νίκη. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα νέο μεγάλο ματς, αυτό απέναντι στην Έφες. Πάμε να δούμε όμως τα σημερινά και τις επιλογές μας από το Έφες – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ, τον MVP της αγωνιστικής για δεύτερη σερί φορά και εκείνος τα κατάφερε περίφημα. Βέβαια, πέραν των 22 πόντων που είχε ο Σάσα Βεζένκοφ, κομβικοί ήταν και οι 22 του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος τιμώρησε την Αρμάνι Μιλάνο με τα τρίποντά του.

Πλέον όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός καλείται να εμφανιστεί έτοιμος απέναντι σε μια Έφες που καίγεται για τη νίκη. Η τουρκική ομάδα θα έχει τον Ελάιτζα Μπράιαντ, όμως δεν ξέρει εάν θα έχει τον Οτούρου, απουσία που της δημιουργεί πονοκέφαλο.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, τον Ναζ Μήτρου Λονγκ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και φυσικά τον Κίναν Έβανς. Αυτό σημαίνει πως η 12άδα αναμένεται να είναι ίδια με το ματς απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Εμείς θα φτιάξουμε ένα ωραίο bet builder στο Pamestoixima.gr, όπου θα ποντάρουμε στο νικητής Ολυμπιακός & Ολυμπιακός over 75,5 πόντοι.

Στο Up Tempo by Pamestoixima.gr της Πέμπτης (17/10), όπου Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας είπαν πολλά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά για όλη την 3η και 4η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε ξανά το επεισόδιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Άρης Στοίχημα για την Stoiximan GBL:

Νικητής Ολυμπιακός

Ολυμπιακός over 75,5 πόντοι

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 1.96 στο Pamestoixima.gr

Ραντεβού το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10, 13:00) στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube για το νέο, ζωντανό “UpTempo”, με τους Αχιλλέα Μαυροδόντη και Γιώργο Ζάκκα.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;