ΜΠΑΣΚΕΤ



Ταμείο και στα free tips με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και στο LIVE με το πουλέν Κάρσεν Έντουαρντς να κάνει ματσάρα και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με την Παρί 18 πόντους πάνω από αυτό που θέλαμε, δηλαδή με 32 συνολικούς πόντους. Και όπως είπα και χθες, πρέπει να φταίει η συνέντευξη που του έκανα για το Overplay Show και του τόνωσα το ηθικό. 2/2 λοιπόν χθες και γενικά είμαστε κοντά στο 70% από το ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τι σας έχω για σήμερα.

(20:30) Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: ΝΙΚΗ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (2.25 Novibet)

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Εφές. Και στην θεωρία και πρακτικά. Ειδικά με την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ ο Ολυμπιακός δείχνει πιο έτοιμος για μεγάλες εμφανίσεις και νίκες. Παρόλα αυτά, όπως είπα και στο τελευταίο επεισόδιο του Overplay, θεωρώ πως όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι και η Εφές παίζει με την πλάτη στον τοίχο απόψε. Βρίσκεται στο 1-2 και ο προπονητής της ομάδας, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς νιώθει την πίεση στην καρέκλα του. Η Εφές ηττήθηκε στο Βελιγράδι από την Μακάμπι, παρά το καλό παιχνίδι του Τζόρνταν Νουόρα και πλέον θέλει μία καλή εμφάνιση κόντρα σε μία top επιπέδου ομάδα.

Ο Σέιν Λάρκιν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά την χρονιά και περιμένω πως σήμερα μπορεί να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να ανακάμψει. Μην ξεχνάμε ότι και αυτός προέρχεται από τραυματισμό. Σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του και ο Πουαριέ, ο οποίος μπορεί να ματσάρει τον Φαλ, επομένως θα πάω με τον άσο σε πολύ καλή απόδοση της Novibet.

Αυτά από εμένα σήμερα.

Να είστε καλά.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;