ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην έδρα της Παρί, αλλά η στήλη μας στο Amerikanos24 συνέχισε τις σωστές προβλέψεις της, καθώς έκανε 2Χ2 με τα lines του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (ριμπάουντ) και του Κώστα Σλούκα (ασίστ). Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός (17/10, 21:45).

Φυσικά, όσα έγιναν στην «πράσινη» ήττα στο Παρίσι και όσα ακολουθούν στην έδρα της ομάδας του Τσους Ματέο θα αναλυθούν διεξοδικά στο “UpTempo”, το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00). Εκεί θα συζητήσουμε για όσα δεν μας άρεσαν στο ματς με την Παρί, όπως και για όσα περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τους Ισπανούς.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως η Ρεάλ υποδέχεται το «τριφύλλι» και ψάχνει από την πλευρά της μια νίκη – δήλωση. Η «βασίλισσα» έρχεται από σερί ήττες από Μπιλμπάο (ACB) και Μπασκόνια (Euroleague) και θέλει να βρει αγωνιστικά πατήματα. Επομένως, το έργο των πρωταθλητών Ευρώπης θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στο… remake του περσινού τελικού της διοργάνωσης.

Εν ολίγοις, για άλλη μια φορά δεν έχει νόημα να… μπλέξουμε με handicap και οποιοδήποτε ομαδικό line. Γι’ αυτό και θα κινηθούμε με τον τρόπο που μας… πληρώνει σταθερά: τα ομαδικά παικτών.

Αρχικά, θα αγοράσουμε το over στο σκοράρισμα του Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ μετράει 18,3 πόντους ανά ματς στη φετινή διοργάνωση και μοιάζει ασταμάτητος. Συγκεκριμένα, ο Λεσόρ έβαλε 14π. στην Άλμπα, 22π. στην Μπάγερν και 19π. στην Παρί. Ας μην ξεχνάμε πως ο περσινός κορυφαίος σέντερ της Euroleague είχε κάνει «θραύση» και στις δύο «πράσινες» νίκες επί της Ρεάλ. Συγκεκριμένα, στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός της regular season είχε 26 πόντους, ενώ στον τελικό μέτρησε 17 πόντους.

Με άλλα λόγια, ο Λεσόρ έχει καλύψει το line του Pamestoixima.gr (13,5 πόντοι) τόσο στα τρία φετινά παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όσο και στις δύο τελευταίες «συναντήσεις» με την ομάδα του Ματέο. Θα ποντάρουμε, λοιπόν, να το κάνει για άλλη μια φορά.

Το δεύτερο pick μας αφορά τα ριμπάουντ του παίκτη – κλειδί των Μαδριλένων, Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ μάζεψε 3 ριμπάουντ απέναντι στην Παρτιζάν και 6ρ. κόντρα στην Μπασκόνια. Έτσι, το line του «παίζει» ακριβώς στον μέσο όρο του (4,5 ριμπάουντ). Θα πάρουμε το over του “Super Mario” και θα κλείσουμε τις επιλογές μας για μία αναμέτρηση που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ανακεφαλαίωση:

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Ματίας Λεσόρ Over 13,5 πόντοι στο 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Μάριο Χεζόνια Over 4,5 ριμπάουντ στο 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;