ΜΠΑΣΚΕΤ



Το να πιάνουμε το under του Κέντρικ Ναν και χάνουμε το over του Εβάν Φουρνιέ να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Και αναφέρομαι στα παιχνίδια στο Παρίσι και στο ΣΕΦ. Τέλος πάντων, συνεχίζουμε σήμερα, καθώς έχουμε την ρεβάνς του περσινού τελικού στην Μαδρίτη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν αντίδραση, μετά τις ήττες που κάνανε σε Παρίσι και Βιτόρια αντίστοιχα και περιμένω πως θα είναι μία σπουδαία αναμέτρηση. Τι σας έχω στοιχηματικά; Πάμε να δούμε.

(21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκό: ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (1.76 Novibet) 

Ναι, και οι δύο ομάδες πρέπει να βγάλουν αντίδραση. Ναι, ο Παναθηναϊκός πέρυσι κέρδισε στην Μαδρίτη. Ναι, ο Παναθηναϊκός θα βγάλει αντίδραση μετά την Παρί. Αλλά, η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από άλλη μία ήττα στην Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια. Αλλά, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει την νίκη καθώς βρίσκεται στο 1-2 πλέον. Αλλά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει ξανά τον Φακούντο Καμπάτσο στην πεντάδα της.

Όπως είπα και στο τελευταίο επεισόδιο του Overplay, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας σε μία άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού, την ώρα που καίγεται για την νίκη. Ο Ματέο με ακόμη μία ήττα δεν ξέρω για πόσο θα παραμείνει στον πάγκο, επομένως υπάρχει η πίεση και για αυτόν τον λόγο θεωρώ πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι γηπεδούχοι θα πιέσουν πολύ τον Παναθηναϊκό και θα κερδίσουν εντέλει το ματς.

Εκεί θα μείνω για σήμερα. Να είστε όλοι καλά.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;