ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24 TV μετά το μεγάλο παιχνίδι που έκανε απέναντι στην Ολίμπια Μιλάνο, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να αναφέρεται στα τρίποντά του και να αποκαλύπτει πως ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο αγαπημένος του συμπαίκτης όλων των εποχών!

Για την ιστορία, ο Σακίλ ΜακΚίσικ τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 3 τρίποντα, χωρίς μάλιστα να… καρφώσει!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σακίλ ΜακΚίσικ:

Για την άμυνα της Αρμάνι που του έδινε το σουτ:

Δεν νομίζω. Έχω ένα παιχνίδι που δύσκολα το μαρκάρεις κατά τη γνώμη μου, γιατί αν πλησιάσεις πολύ κοντά, Δεν χρειάζομαι πολλές κινήσεις για να σε προσπεράσω. Αλλά άμα με αφήσεις είμαι σίγουρος ότι θα σουτάρω ένα τρίποντο. Οπότε, οι ομάδες μπορούν να συνεχίσουν… να το κάνουν αυτό και ελπίζω ότι θα σουτάρω με πάνω από 50% από το τρίποντο φέτος. Δεν είναι υπόσχεση, αλλά αν παραμείνω υγιής, είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, ξέρετε, με αυτό το είδος της επίθεσης, με τον τρόπο που κινούμε την μπάλα, δημιουργεί πολλά ανοιχτά σουτ. οπότε νομίζω ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος αλλά αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει. Είμαι σίγουρος σε αυτό.

Για το γεγονός πως σκόραρε τρεις φορές από την περιφέρεια αλλά δεν κάρφωσε!

Πήγα στον Κίναν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, μετά το λέι απ από την πάσα που μου έδωσε ο Σάσα. Είπα, ξέρεις, μερικά χρόνια πίσω, θα το είχα καρφώσει αυτό. Και ένιωσα ότι θα μπορούσα να το είχα κάνει αυτό, αλλά το σώμα μου στα 34 ετών και παίρνει επαγγελματικές αποφάσεις. Δεν είμαι θυμωμένος με αυτό, ξέρετε, έτσι απλά να πάρω το layup στο τέλος και είμαι οκ. Θέλω όλοι να συνεχίσουν να σκέφτονται έτσι, ώστε να με αφήσουν να σουτάρω περισσότερα τρίποντα. Απλά, απλά σκέψου ότι θέλω να πάω στο ντράιβ, αλλά όχι, δεν το κάνω. Απλά θέλω να κάνω ένα βήμα πίσω και να ρίξω το τρίποντο. Αλλά αν έρθεις κοντά και με ενοχλήσεις πρέπει να σε περάσω. Αυτός είναι ο παίκτης που είμαι και αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή.

Για την συνάντησή του με τον Βεζένκοφ στο Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2023:

Όχι, όχι. Ήμουν με τη γυναίκα μου και και οι δύο θέλαμε να δούμε τον Σάσα. Οπότε εμείς, εμείς απλά… τον συναντήσαμε στο λόμπι, αλλά νομίζω ότι απλά ήπιαμε ένα ποτό και απλά μιλήσαμε και ξέρεις, του ευχήθηκα καλή τύχη. Παρακολουθώ τη σεζόν του ΝΒΑ. Ξέρεις, για οποιονδήποτε λόγο, οι Ευρωπαίοι δεν συμπαθούν τόσο πολύ την Αμερική. Και ήταν στο Σακραμέντο. Αυτό είναι κάπως δύσκολο, γιατί… είναι μια τόσο μεγάλη χώρα. Οπότε, ξέρετε, προσπαθώ να πω πως δεν είναι τόσο άσχημα. Μην βλέπεις ειδήσεις, τέτοια πράγματα …αλλά επέστρεψε. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Για την συνύπαρξή του με τον Βεζένκοφ:

Είναι καταπληκτικό, ξέρεις, είναι απλά… σαν να συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε. Φυσικά, πρέπει ακόμα να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον γιατί έχουμε διαφορετικά συστήματα και διαφορετικές συνήθειες. Αλλά, ξέρετε, ο Σάσα είναι… ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη εύκολα. Οπότε, ξέρεις, απλά πρέπει να τον αφήσεις να κάνει τα δικά του και απλά να καθίσεις πίσω.

Για το αν είναι ο αγαπημένος του συμπαίκτης:

Ναι, είναι ο δικός μου, είναι ο δικός μου… αγαπημένος μου συμπαίκτης όλων των εποχών. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης της Ευρωλίγκας όλων των εποχών εύκολα. Θα στείλω μήνυμα στον Σπανούλη μετά και θα τον ενημερώσω

Για το ματς με την Έφε:

Σκληρή ομάδα, ξέρετε, έχουν πολλούς πολύ καλούς παίκτες. Ανυπομονώ για την αναμέτρηση με τον Ελάιτζα Μπράιαντ. Ξέρετε, είναι πάντα σωματικός. Είναι πάντα σκληρό. οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να πάμε εκεί και έχουν νέο γήπεδο. Ανυπομονώ να το δω αυτό και, ξέρετε, να έχουμε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Σε ευχαριστούμε πολύ Σακ.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;