ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η στήλη επιβεβαιώθηκε για το «πράσινο» over στην αναμέτρηση της GBL με τον ΠΑΟΚ και πλέον στρέφεται στο Παρί – Παναθηναϊκός (15/10, 21:30) της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Φυσικά, όσα προηγήθηκαν για το «τριφύλλι», αλλά και όσα ακολουθούν στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague αναλύθηκαν διεξοδικά στο “UpTempo” μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη.

Όπως σε κάθε αναμέτρηση των πρωταθλητών Ευρώπης, έτσι και τώρα στο Παρί – Παναθηναϊκός θα κάνουμε τις ειδικές επιλογές μας μέσα από το Pamestoixima.gr. Θυμίζουμε, βέβαια, πως το παιχνίδι αυτό έχει ξεχωριστή σημασία για το «τριφύλλι», αφού οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο μέρος που ξεκίνησαν όλα, στο Παρίσι που σήκωσαν την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα τους το 1996. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα σταθούμε σε δύο παίκτες – κλειδιά του Εργκίν Αταμάν: τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τον Κώστα Σλούκα.

Αρχικά, ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ παρουσιάζει φανερά βελτιωμένο πρόσωπο την τρέχουσα σεζόν. Το δείγμα γραφής είναι ακόμα μικρό, όμως ο Ερνανγκόμεθ βρίσκει λύσεις για την ομάδα του και στις δύο άκρες του παρκέ.

Βλέπετε, η δεδομένα elite αμυντική του προσπάθεια συνδυάζεται μέχρι στιγμής με 11,5 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 15,5 βαθμούς στο PIR ανά ματς στην Euroleague. Ο άλλοτε NBAer θέλει να γίνει «σταθερά» στο παιχνίδι του Αταμάν και οι πρώτοι τομείς για να το πετύχει αυτό είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ. Μετά τα 11ρ. που μάζεψε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, λοιπόν, θα ποντάρουμε στο ότι θα πάρει 5+ κόντρα στους Γάλλους (over 4,5ρ.).

Το δεύτερο pick μας αφορά τον Κώστα Σλούκα. Η παρουσία των Λορένζο Μπράουν, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν αφαιρεί βάρος από τις πλάτες του αρχηγού του Παναθηναϊκού, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με αναμετρήσεις της regular season. Όμως, κακά τα ψέματα: στα κρίσιμα ο Σλούκας δεδομένα θα είναι και πάλι εκεί, θα αγωνίζεται 25+ λεπτά και θα αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ελληνικής ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, το line στις ασίστ του θεωρούμε πως είναι ελκυστικό (4,5 ασίστ) και θα αγοράσουμε το over, ενόψει της αναμέτρησης με τη γαλλική ομάδα.

Ανακεφαλαίωση:

Παρί – Παναθηναϊκός

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ over 4,5 ριμπάουντ στο 1.68 στο Pamestoixima.gr.

Κώστας Σλούκας over 4,5 ασίστ στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;