ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Η Εθνική επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση και νίκησε την Ιρλανδία. Τελικά δεν δέχτηκε ούτε γκολ, όπως είχαμε προβλέψει. Ακόμη μία ημέρα και ευτυχώς τελευταία για σήμερα που θα ασχοληθούμε με το Nations League. Επιτέλους, από τα επόμενα 24ωρα θα μπούμε ξανά σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Σήμερα, πάντως, υπάρχει ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για το Ελβετία-Δανία που μας προσφέρει… διπλασιασμό στο ποντάρισμά μας. Και το ρίσκο που θα πάρουμε, ξεκάθαρα αξίζει!

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RED ALERT BY STOIXIMAN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ AMERIKANOS24, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΝΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το μομέντουμ βρίσκει τις δύο ομάδες σε περίεργο φεγγάρι. Η Ελβετία έχει 3/3 ήττες στο Nations League με τέρματα 1-8! Την ίδια ώρα, η Δανία προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Ισπανία και ενώ τον προηγούμενο μήνα είχε νικήσει Ελβετία και Σερβία. Χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Οι Δανοί είναι γενικότερα μια σταθερή ομάδα, η οποία προοδεύει και δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα. Οι Ελβετοί από τη μεριά τους, απογοητεύουν και διανύουν ένα τραγικό παράθυρο. Πρέπει επιτέλους να πάρουν κάτι, αν θέλουν να διεκδικήσουν την παραμονή στη League A.

Ο όμιλος πάντως παραμένει… μπάχαλο. Η Ισπανία έχει 7, η Δανία 6 και η Σερβία 4. Ουραγός η Ελβετία χωρίς βαθμό. Τι σημαίνει αυτό; Η Δανία ψάχνει το τρίποντο για να κλειδώσει δυάδα επί της ουσίας, η Ελβετία τη νίκη για να ελπίζει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πως δεν θα τερματίσει τελευταία.

Η νίκη θα έρθει μόνο μέσα από την επίθεση, κάτι που σημαίνει πως και οι δύο ομάδες πρέπει να σκοράρουν. Έχουν την ικανότητα και όταν αυτό προσφέρεται σε διπλασιασμό, θα το πάρουμε και ας το χάσουμε!

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ελβετία-Δανία G/G (2.00) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;