ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για την επιστροφή του στη δράση και αποκάλυψε την ατάκα που είπε στον Εβάν Φουρνιέ πριν εκείνος υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μουσταφά Φαλ μπροστά στην κάμερα του Amerikanos24:

Για την κατάστασή του:

Θέλω να πω, είναι καλό που επέστρεψα τώρα. Απλά πρέπει να μπω σε ρυθμό γιατί προφανώς δεν είχα πολλές προπονήσεις. Αλλά το πόδι είναι καλά τώρα, οπότε βήμα – βήμα. Θα επιστρέψω στη φόρμα μου.

Για το ότι έχει ξανά έναν Γάλλο συμπαίκτη:

Προφανώς είναι καλύτερα γιατί, ξέρεις, μερικές φορές Βαριέμαι να μιλάω αγγλικά. Οπότε είναι πάντα καλύτερο να έχω έναν Γάλλος μαζί μου. Αλλά ξέρεις, είναι σαν οικογένεια εδώ. Έχουμε Περάσει τόσα χρόνια εδώ. Έχω καλή σχέση Όλους στην ομάδα, οπότε δεν έχει σημασία για μένα.

Για το τι είπε στον Φουρνιέ:

Θέλω να πω, ήταν μια μακρά διαδικασία, μετά από το tweet του, ήμουν εμείς μιλούσαμε πολλές φορές. Και όταν κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, του τηλεφώνησα και του είπα ότι πρέπει να κρατήσεις τον λόγο σου. Είπες κάτι, πρέπει να το κάνεις. Μετά λοιπόν αρχίζουν να διαπραγματεύονται και τελικά έγινε. Του μίλησα πολύ και του είπα να έρθει. Ελπίζω οι οπαδοί να είναι ευτυχισμένοι τώρα.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της απουσίας του από την προετοιμασία:

Θέλω να πω, ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο, ξέρεις, γιατί εμείς δεν έχουν προπονήσεις. Οπότε βασικά κάνεις προετοιμασία μέσα από το παιχνίδι. Άρα χρειάζεται χρόνος. Είναι μια διαδικασία. Είμαι εκτός για Ποτέ δεν ήμουν εκτός για τόσο πολύ. Οπότε πραγματικά δεν ξέρω. Αλλά βήμα – βήμα. Προφανώς έχουμε μια καλή ομάδα. Οπότε τώρα προσπαθώ απλώς να βοηθήσω όλοι και κάνουν τους πάντες να αισθάνονται Άνετα, βρίσκοντας παράλληλα τον ρυθμό μου. Και μέχρι τότε θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο. Νομίζω ότι τα λεπτά μου θα αυξάνονται παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε.

Για το πότε θα… χαμογελάσει:

Όταν νιώσω καλά θα είμαι περισσότερο ευτυχισμένος. Αλλά προφανώς αν κερδίσεις την Ευρωλίγκα, νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο συναίσθημα. Νομίζω πως μπορούμε να την κατακτήσουμε φέτος.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;