ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Η 2η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με κάπως… πικρή γεύση για τη στήλη, αλλά όχι και για το balance μας, για λόγους θα εξηγήσουμε στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, το «κυρίως μενού» αυτή τη φορά περιλαμβάνει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (12/10, 17:00).

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Αρχικά, η «πικρία» δεν έχει να κάνει με το 2/3 από τις επιλογές μας στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου. Αντιθέτως, αυτές οι επιλογές μας έφεραν στα κέρδη. Το «μελανό σημείο» ήταν πως η Αρμάνι Μιλάνο, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής (11/10) νίκησε την Παρί με 5π. (79-74), αλλά δεν κάλυψε το ζητούμενο line της στήλης (-5,5). Με άλλα λόγια, πήγαμε… κουβά για έναν πόντο και αυτό πάντα μας ενοχλεί.

Σε κάθε περίπτωση, το 50% του τελευταίου διημέρου δεν δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην «κάβα» μας. Έτσι, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και αυτή τη φορά στρεφόμαστε στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (12/10, 17:00). Η αναμέτρηση της GBL θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι «ασπρόμαυροι» είναι τιμωρημένοι από πέρυσι. Βέβαια, η αγωνιστική απόσταση των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Θα αποφύγουμε να «μπλέξουμε» με handicap και ειδικά παικτών, καθώς ο Εργκίν Αταμάν δεδομένα θα θέλει να «φρεσκάρει» την ομάδα του, ενόψει της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της σεζόν στην Euroleague και τις αναμετρήσεις σε Παρίσι και Μαδρίτη, κόντρα σε Παρί και Ρεάλ αντίστοιχα. Όμως, όπως αναφέραμε νωρίτερα, η διαφορά είναι τέτοια που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με ένα άνετο διπλό από τη Θεσσαλονίκη ακόμα και με τη second unit του.

Θα επιλέξουμε, λοιπόν, το over 84,5 πόντων των φιλοξενούμενων στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (1.88 στο Pamestoixima.gr), ένα line που το «τριφύλλι» κάλυψε στα δύο πρώτα ματς της Euroleague (87π. κόντρα στην Άλμπα Βερολίνο, 94π. απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου), αλλά όχι κόντρα στην Καρδίτσα (80π.).

Περισσότερα για τους «πράσινους» και την ερχόμενη «διαβολοβδομάδα» θα συζητήσουμε στο live “UpTempo” το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10, 13:00).

Ανακεφαλαίωση:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Παναθηναϊκός over 84,5 πόντοι στο 1.88 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;