ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε… πλάκα με αποδοσάρες. Πρώτα, η βασική μας πρόταση είχε περάσει από ημίχρονο. Το G/G στο Ιταλία-Βέλγιο ήρθε με χαρακτηριστική άνεση με το ποντάρισμα στο 1.80 να επιβεβαιώνεται. Στις έξτρα επιλογές, είχαμε ένα σωστό και ένα… αστείο λάθος. Αρχικά, δώσαμε το G/G της Εθνικής μέσα στην Αγγλία στο 2.40. Δώσαμε και κάτι κόρνερ στο Σερβία-Ελβετία, το οποίο παρεμπιπτόντως διεξάγεται σήμερα. Μικρό το κακό, χάσαμε τις ημέρες, οπότε θα το προτείνουμε ξανά.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RED ALERT BY STOIXIMAN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ AMERIKANOS24, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΝΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σήμερα, θα ασχοληθούμε μια δύσκολη κατηγορία. Για τη Super League 2 μιλάμε, τη δεύτερη κατηγορία της χώρας μας. Το Λάρισα-Ηρακλής είναι το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας αλλά και το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ προηγείται στη βαθμολογία, ούσα η μοναδική με 3/3. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής δεν έχει ακόμη νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα προπονητή, με τον μετρ των ανόδων Αλέκο Βοσνιάδη να αναλαμβάνει. Άλλαξαν προπονητή και οι φιλοξενούμενοι, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να κουνά μαντήλι. Ανέλαβε ο Θανάσης Στάικος, ένας καλός προπονητής που μπορεί να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό ρόστερ του Γηραιού. Βέβαια, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όπως το ίδιο συμβαίνει και στους «βυσσινί».

Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να διεξάγεται για την πρώτη κατηγορία. Ιστορικές ομάδες, με μπόλικο κόσμο. Ενδεχομένως, το «AEL FC Arena» να έχει πάνω από 10 χιλ. οπαδούς των γηπεδούχων που θα φτιάξουν τη δική τους ατμόσφαιρα.

Επειδή είναι ντέρμπι, πιστεύουμε οι ομάδες θα το πάνε… λάου-λάου. Η ΑΕΛ σε τρία ματς ως τώρα, έχει βρεθεί να χάνει στο ημίχρονο στα δύο και μόνο σε ένα να κερδίζει. Από την άλλη, ο Ηρακλή ήταν ισόπαλος στα δύο και έχανε στο πρώτο 45λεπτο του ετέρου ματς. Σφιχτά στο ξεκίνημα και με μεγαλύτερα ρίσκα από τις δύο ομάδες όσο περνάει η ώρα. Αυτό τουλάχιστον λέει η λογική…

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λάρισα-Ηρακλής Χ ημίχρονο (1.90) Stoiximan

Εναλλακτική πρόταση: over 6.5 κάρτες (1.75) και Σερβία-Ελβετία over 9.5 κόρνερ (2.55).

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;